Indlæser...
ATV tilbehør

ATV tilbehør

Alt hvad der er brug for til ATV i top kvalitet

Underkategorier
ATV er et smart køretøj. Den kan både tilbyde nem og sjov transport fra A til B. Det er en oplevelse at køre ATV, og for nogle er det den mest effektive måde at komme igennem kuperet terræn. Mange af os glemmer dog ATV’ens muligheder. Køretøjet kan være et godt redskab til fragtopgaver ved at tilkoble en trailer eller til mindre trækopgaver. Med det rette udstyr kan du få langt mere ud af din ATV, uanset om du mangler en bagageboks, trækspil, dæk eller sneblad.

Tilbehør i højeste kvalitet


Hos RC Holm går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores tilbehør. Det betyder, at uanset om du mangler en løvsuger, trailer eller indføringsruller til trækspil, så kan du forvente udstyr i en god kvalitet. Derudover er en del af vores tilbehør skabt som universal modeller, så de kan tilpasses både havetraktoren, ATV’en eller skovvognen. En del af vores udstyr er tilegnet personer, som ønsker at benytte deres ATV til praktiske formål. Vores erfaring er, at mange bliver overrasket over potentialet af køretøjet. De oplever, at med det rette udstyr kan deres ATV yde stor hjælp i hverdagens opgaver. Et godt eksempel er snebladet, som gør snerydning betydeligt nemmere. Derudover giver trailerne og bagageboksen gode muligheder for at transportere gods eller redskaber. Boggy traileren er stor nok til at kunne rumme en europalle, mens vores bagageboks kan rumme 81L.

Vi tilbyder ligeledes robuste ATV dæk, der er tilpasset en 12” fælge. Dækkene er af mærket Bear Claw, som laver kraftige dæk velegnet de fleste typer terræn. Derudover har vi trækspil til forskellige arbejdsopgaver. Vi har et trækspil med en trækevne på op til 1350 kg, mens vores mindste kan trække 675 kg. Med et udvalg af forskelligt tilbehør får du mulighed for at vælge præcis det, som passer dine krav.

Kontakt os i dag


Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring et specifikt produkt eller krav til dit tilbehør, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 73 14 eller sende en mail til [email protected]. Husk at vi har fri fragt over 10 kg. Vi ser frem til at høre fra dig.