Indlæser...
Stubfræser

Stubfræser

Stubfræser og rodfræser til erhverv og private

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -32% Bernards Grenknuser - Stubfræser - Til PTO traktor - 180 CM.
  SKU: STG1800 Bernards Grenknuser - Stubfræser - Til PTO traktor - 180 CM.
  Tilbudspris 52.375,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 77.962,50 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. -16% Stub fræser/Rod fræser hydraulisk 450mm
  SKU: STG450 Stub fræser/Rod fræser hydraulisk 450mm
  Tilbudspris 31.125,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 37.375,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 3. -24% Stub fræser/Rod fræser hydraulisk 570mm
  SKU: STG570 Stub fræser/Rod fræser hydraulisk 570mm
  Tilbudspris 33.125,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 43.625,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 4. -34% Stubfræser, Rodfræser med 20HK motor og Elstart
  SKU: stg300-2 Stubfræser, Rodfræser med 20HK motor og Elstart
  Tilbudspris 15.575,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 23.625,00 kr Inkl. moms
  Udsolgt

4 varer

Faldende orden
pr. side

Hydraulisk eller transportabel stubfræser


Vi har et stort udvalg af hydrauliske og transportable stub- og rodfræsere. Vi har modeller, der passer til både privat og professionel brug.

Transportabel stubfræser


De transportable stubfræsere er nemme at navigere med på smalle områder. Derfor er denne type et oplagt valg, hvis du eksempelvis skal have den gennem snævre indgange eller har lidt plads at arbejde på. De arbejder bedst ved sidelæns bevægelser hen over stubben og kan fræse ned til under 50 cm under overfladen. Vi har modeller med mellem 13 og 15 hestekræfter og 8-12 tænder. Der burde altså være rig mulighed for at finde en stubfræser, der passer til både dit behov og budget. Vi sælger også tilbehør til din stubfræser, hvor du kan købe tænder/knive både enkeltvis og samlet.

Hydraulisk stubfræser


Til de mere omfattende opgaver har vi en hydraulisk stubfræser, der kan bruges til minilæsser og gravemaskine. Den er yderst effektiv og med et fræsehoved med 16 tænder kan den klare langt de fleste opgaver. Den arbejder bedst ved et hydraulik flow på 25L/min. Denne type er især velegnet til større og mere tunge opgaver, og den klarer hurtigt og nemt arbejdet for dig.

Rodfræser til forskellige træsorter


En stubfræser kan blandt andet bruges til at fjerne træstubbe, buske eller rødder. Træer og buske kan hurtigt danne store og forgrenede rodnet, som kan være besværlige at grave op. At grave rødderne op efterlader også et større arbejde med at gøre området pænt igen.

Ved at fjerne stubbene og rødderne med en stubfræser i stedet, kan du spare både tid og kræfter. Når stubben og/eller rødderne er blevet fræset, bliver de til flis, som du kan bruge eller sælge efterfølgende. Rodfræsningen efterlader blot en lille fordybning, som let kan dækkes til igen. Det er altså hurtigt og nemt at reetablere området.

Stort udvalg af maskiner til skov og have


Er du den ansvarlige i hjemmet for at klippe hæk, slå græsset eller kløve brænde? Det kan også være, du står over for en større omlægning af haven og mangler de rette værktøjer til at hjælpe dig. Hos RC Holm har vi et stort udvalg af skov- og havemaskiner til privat brug. Vores produkter findes i mange forskellige prisklasser og størrelser. Vi har mange mindre modeller, der er nemme at transportere og ikke kræver meget opbevaringsplads.

Hvis du mangler en maskine til professionelt brug, er vi også din leverandør. Vi har et stort udvalg af stærke maskiner, der kan klare til selv de mest omfattende opgaver. Vores udvalg dækker over både brændekløvere, flishuggere, motorsave, pillepresser, havetraktorer og vertikalskærere til græsplænen. Vi har også et stort udvalg af hydrauliske redskaber, som du kan tilkoble en minigraver eller minilæsser.

Kundeservice i højsædet hos RC Holm


Det er vigtigt for os at yde en god service til alle kunder - store som små. Vi har mange års erfaring inden for faget og en stor viden om maskinerne, som vi hellere end gerne deler ud af. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.

Vi leverer i hele EU, og du har altid 14 dages returret. Mange af de mindre modeller leveres usamlet for at gøre transporten nemmere. Det kan være både svært og tidskrævende at samle maskinen selv. Hvis du ikke har tid til det eller mod på det, kan det tilkøbes. Vi samler og klargør maskinen ned til mindste detalje, og tester at alt virker som det skal. Nemmere bliver det ikke!