Indlæser...
Sprøjte og vogne ATV

Sprøjte og vogne ATV

8 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Kugletræk adapter til spørjte 80L DKSCHG75R
  SKU: DKSCHG75KU Kugletræk adapter til spørjte 80L DKSCHG75R
  562,50 kr Inkl. moms
  Restordre
 2. -62% Sprøjte til montering bag på ATV/havetraktor, 50 L med 1,2 - 2,2 m sprøjtebom, 12V el pumpe, og lanse.
  SKU: DK12023 Sprøjte til montering bag på ATV/havetraktor, 50 L med 1,2 - 2,2 m sprøjtebom, 12V el pumpe, og lanse.
  Tilbudspris 1.625,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 4.375,00 kr Inkl. moms
  På lager
 3. Trailer med bremse 1000 kg til montering af flishugger til 80 KM/T
  SKU: RCG13Trailerb Trailer med bremse 1000 kg til montering af flishugger til 80 KM/T
  8.125,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 4. Trailer, vogn til ATV - med tip - 750 kg - kan komme på plader.
  SKU: RCTEM-050431 Trailer, vogn til ATV - med tip - 750 kg - kan komme på plader.
  13.500,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 5. -10% Trailer, vogn til ATV /BIL- 400 kg - kan komme på plader.
  SKU: CITY Trailer, vogn til ATV /BIL- 400 kg - kan komme på plader.
  Tilbudspris 5.623,75 kr Inkl. moms Vejl. pris: 6.248,75 kr Inkl. moms
  Få tilbage

8 varer

Faldende orden
pr. side

Sprøjte og trailere til ATV

En ATV kan bruges til meget mere end sjove og fornøjelige køreture. Den har med det rette udstyr potentialet til at blive et rigtigt nyttigt arbejdsredskab, der nemt forvandles til et multifunktionelt, terrængående køretøj, der kan have et utal af anvendelsesmuligheder - både til gavn hos gør-det-selv-folket og i en lang række forskellige brancher.

Hos RC Holm finder du et stort sortiment af tilbehør, der kan forvandle din ATV til nøjagtigt det arbejdsredskab, du har brug for til at fuldføre dine opgaver og tilmed spare både plads og penge. Det er nemlig både økonomisk rentabelt og pladsbesparende at investere i tilbehør til din ATV fremfor at købe flere maskiner til forskellige opgaver. Så er du på udkig efter nyt tilbehør som eksempelvis trailere eller sprøjter til din ATV finder du dem, sammen med en masse andet tilbehør, her hos os.

 

Find forskellige typer af trailere til din ATV

Hos RC Holm forhandler vi flere forskellige typer af trailere til at montere på din ATV. Disse vogne kan bruges til flere forskellige formål - blandt andet forhandler vi trailere, der er egnede til montering af flishuggere eller generatorer.

Hos os fører vi desuden trailere, der er egnede til en lang række andre formål. Er du i gang med at renovere, kan du nemt og bekvemt fragte tunge læs af byggematerialer. En trailer til ATV kan også være en kærkommen makker, når du skal fragte haveaffald, muge ud i stalden og i det hele taget flytte tunge ting fra et sted til et andet.

Det kan også være en god idé at investere i en trailer til din ATV, hvis du ofte skal fragte tunge genstande i våde eller svært fremkommelige områder. ATVs helt klare force er dens terrængående kvaliteter, der giver den mulighed for at komme frem, hvor særligt tungere køretøjer kommer til kort, og kobler du den sammen med en trailer, får du mulighed for at flytte ting på steder, du ikke troede var mulige.

 

Plader på trailer

Køber du en trailer hos os og ønsker du nummerplade på denne, kan vi også være behjælpelige med det. Du skal blot vinge ønsket om nummerplade af i forbindelse med valget af trailer - så klarer vi resten!

 

Køb sprøjte til mange forskellige formål

Og det er ikke kun vogne til dit terrængående køretøj, vi forhandler her hos RC Holm. I vores brede sortiment af tilbehør til din ATV finder du også en sprøjte, der udgør noget af en opgradering i forhold til arbejdet med en rygsprøjte, der kan være både en hård og langsommelig process.

Den praktiske sprøjte med spredebom monteres bag på din ATV, og giver dig hermed mulighed for at sprøjte større områder hurtigt, effektivt og bekvemt. Det udgør også en fordel, at du med en sprøjte til dit køretøj kan fordele dit sprøjtemiddel med et jævnt tryk, således at dette udnyttes optimalt. Hvis du ofte har brug for at sprøjte større områder, sparer du således tid, kræfter og penge ved at investere i en sprøjte til din ATV.
Har du allerede en sprøjte finder du i vores sortiment også diverse tilbehør til denne - her finder du nemlig også pumpe, kugletræksadaptor og studser.

 

RC Holm - stort udvalg af tilbehør til din ATV

Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af tilbehør til din ATV. Vi forhandler alt fra reservedele over elektronisk udstyr til forskellige redskaber til montering på din ATV. Hos os er der rigtig gode muligheder for at transformere din ATV om til et multifunktionelt og solidt arbejdsredskab til glæde og gavn i mange sammenhænge.