Indlæser...
Elektrisk tilbehør

Elektrisk tilbehør

6 varer

Faldende orden
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Elektrisk ATV tilbehør

Med en elektrisk ATV er du sikret mange timers underholdning og masser af hjælp i hverdagen, hvis du bruger din ATV i forbindelse med arbejde. Uanset hvordan du bruger din ATV, er der mulighed for at tilkøbe relevant tilbehør til en elektrisk ATV. Måske har du brug for lidt ekstra varme i de kolde vintermåneder? Eller hvad med en vedligeholdelseslader?

Her på siden finder du vores udvalg af elektrisk ATV tilbehør. Vi har flere års erfaring med salg af elektriske ATV’er, og vi har derfor selv nøje udvalgt det tilbehør, der er mest efterspurgt på markedet. Vores elektrisk ATV tilbehør er af højeste kvalitet og vil give dig masser af ekstra glæde over dit terrængående køretøj i mange år fremover.


Hold varmen med tilbehør til din elektriske ATV

Forlæng perioden du kan bruge din elektriske ATV med elektrisk ATV tilbehør.

Er du træt af at få forfrosne fingre, når du kører din elektriske ATV i de kolde vintermåneder? Så er der godt nyt her. Nu behøver du ikke længere trække i de store luffer, når du skal ud og køre i din ATV. For ganske få penge kan du nemlig nemt og hurtigt installere varme i din elektriske ATVs håndtag, så du nemmere kan holde varmen, selv i de kolde vintermåneder. Und dig selv den luksus det er at mærke varmen langsomt brede sig helt ud i fingerspidserne, når du drøner afsted hen over marken eller på stierne.

Udover varme i din ATVs håndtag kan du her på siden også købe varme i sædet som tilbehør til din elektriske ATV. Varme i sædet er den ypperste luksus at have i sin ATV, og det giver dig mulighed for at bruge dit køretøj i længere tid, hvad enten det er i vintermånederne eller ud på de lidt køligere aftener i foråret og om sommeren.

Uanset om du skal bruge din ATV til arbejdskørsel eller til offroad fornøjelsesture, er varme i sædet en stor fornøjelse til glæde for dig og eventuelle passagerer. Den gode kvalitet af vores tilbehør til en elektrisk ATV gør, at det er en investering, der er værd at foretage. Når de 35 watts varme er koblet til et 12V batteri, kan pladen til sædevarme levere temperaturer på helt op til 70 grader. Her kan selv de mest kuldskære personer nyde turen.


Oplader til elektrisk ATV - tilbehør til vedligehold

Med en elektrisk ATV følger der naturligvis et batteri, der skal være ladt op for, at køretøjet kan køre. Her på siden finder du elektrisk ATV tilbehør, der hjælper dig med at passe godt på din ATV og dens batteri. Hvis din elektriske ATVs batteri har været dybde afladet (det vil sige en 100% afladning af batteriet), kan det være nødvendigt at bruge en vedligeholdelseslader, så batteriet igen får nyt liv og atter kan levere strøm.

Vores vedligeholdelseslader er et meget populært tilbehør til vores elektriske ATV modeller, da den er sikker at bruge og er yderst holdbar. Du kan for eksempel benytte vedligeholdelsesladeren til at vedligeholde et batteri hen over vinteren, ved at lade det være sat til laderen. På den måde kan du være helt tryg ved, at din elektriske ATV starter igen selv efter en længere periode uden brug.

Hos RC Holm sætter vi en ære i altid at kunne levere det bedste elektrisk ATV tilbehør, så du er sikret optimale muligheder for fuldt ud at nyde dit køretøj i alle årets måneder.