Indlæser...

Kapbenzinsav

8 varer

Faldende orden
pr. side
 1. 82V batteri - 4 Ah - Remarc
  SKU: 82V290P 82V batteri - 4 Ah - Remarc
  2.495,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. 82V batteri - 5Ah - Remarc
  SKU: C-2913386 82V batteri - 5Ah - Remarc
  2.795,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 3. 82V batteri - 8 Ah - Remarc
  SKU: C-2913486 82V batteri - 8 Ah - Remarc
  3.895,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 4. BERNARDS TS87 KAPBENZINSAV - VAND - HJUL, 400 MM 87CCM
  SKU: TS87 BERNARDS TS87 KAPBENZINSAV - VAND - HJUL, 400 MM 87CCM
  18.625,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 5. CARAT Elektrisk KAPSAV 230 v 400 mm
  SKU: c16 CARAT Elektrisk KAPSAV 230 v 400 mm
  15.625,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 6. -1% CARAT Elektrisk KAPSAV 230 volt 350 mm
  SKU: c14 CARAT Elektrisk KAPSAV 230 volt 350 mm
  Tilbudspris 12.375,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 12.498,75 kr Inkl. moms
  På lager
 7. Kapsav Accu 82 volt Cramer - 300mm klinge - Vand tilføjelse - Lys.
  SKU: 82PC300 Kapsav Accu 82 volt Cramer - 300mm klinge - Vand tilføjelse - Lys.
  4.495,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 8. Lader til 1 batteri - 82V - 4A
  SKU: 82C1G Lader til 1 batteri - 82V - 4A
  868,75 kr Inkl. moms
  Restordre

8 varer

Faldende orden
pr. side
Arbejder du jævnligt med træ, sten eller metal, enten professionelt eller privat, er en kapsav svær at undvære. Kapsaven er - i modsætning til diverse andre save - nemlig monteret på en måde, som gør det muligt at vinkle saven i utallige positioner. Det betyder, at du kan save meget præcist - i den vinkel, du ønsker. Det er både en fordel i forbindelse med mindre og større byggeprojekter i hjemmet.

Hos RC Holm forhandler vi robuste og effektive kapsave med og uden benzin i flere størrelser - til en fordelagtig pris. Se vores udvalg her på siden og kontakt os i dag på telefon 86 99 73 14 i tidsrummet 10-15 for mere information.

Kapsav - et uundværligt værktøj til skarpt og præcist savearbejde


Er du først blevet vant til at bruge en kapsav frem for en almindelig manuel sav, er den næsten ikke til at undvære igen. Både store og små saveopgaver går let som en leg og tager kun den halve tid med en kapsav ved hånden. Samtidig leverer kapsaven et skarpt og præcist resultat, som er svært at opnå med en almindelig sav.

Kapsavens særlige konstruktion gør, at du kan vinkle saven i utallige positioner og save meget præcist i den vinkel, du ønsker. På den måde sparer du både tid og ekstraarbejde. Skal du for eksempel montere nye indfatninger omkring en eller flere døre, kan du lave et 45 graders snit, der passer som fod i hose. Og jo mere præcist et snit, du kan lave, desto mindre spartelarbejde får du. Faktisk kan snittet ofte laves så præcist, at du kan samle materiale, der ikke efterfølgende behøver males. Det er en kæmpemæssig fordel især i erhvervsmæssig sammenhæng.

Kapsaven er desuden nem at flytte rundt med og transportere fra A til B, hvis du for eksempel får brug for den i sommerhuset. Ofte kan det dog være en fordel at montere kapsaven på et robust arbejdsbord, så den står stabilt og sikkert. Dermed er du også sikret en mere komfortabel arbejdsstilling og -højde, så du undgår unødig belastning af kroppen.

Vælg en kapsav, der matcher dit behov


Kapsaven findes i flere størrelser med forskellige funktioner, detaljer og ekstraudstyr. I privat sammenhæng bliver den oftest brugt til forskellige saveopgaver i træ. Til mindre projekter som for eksempel billedrammer kan det være en fordel at vælge en kapsav til små stykker træ, hvorimod de større og lidt dyrere modeller med teleskopudtræk og andre ekstrafunktioner er velegnede til diverse gør-det-selv-projekter rundt om i hjemmet.

Kapsaven kan dog også bruges til en lang række andre materialer, herunder sten og metal, såfremt du tilkøber de rette klinger og skæreskiver.

Som med alt andet værktøj bør du spørge dig selv, hvad du hovedsageligt skal bruge din kapsav til, før du går ud og investerer i en dyr kapsav, du måske kun får brugt en gang eller to om året. Skal du fortrinsvis bruge den til større eller mindre projekter? Til træ, sten eller metal? Når du ved det, er det lettere at finde frem til den rette model.

Savklinger og skæreskiver til kapsav


Udover et arbejdsbord til at stabilisere din kapsav bør du også overveje at tilkøbe ekstra savklinger og skæreskiver, som passer til de materialer, du skal save i, og de projekter, du påtænker at bruge kapsaven til.

Som udgangspunkt er det en god idé at have flere forskellige klinger liggende, så du kan bruge kapsaven til flere formål, veksle mellem forskellige opgaver og på den måde tjene pengene ind igen.

En savklinge med mange små tænder er velegnet til fine og præcise snit, hvorimod savklinger med få, store tænder er gode til grovere arbejde og meget tykke stykker træ. Grove savklinger kan flosse snittet en smule.

Til metal eller sten er en særlig skæreskive nødvendig. Her kan du igen vælge mellem finere og grovere skiver, alt efter hvad du skal skære i.

Med det rette ekstraudstyr har en kapsav utallige anvendelsesmuligheder og sparer dig tilmed for timevis af hårdt, fysisk arbejde. Køb din kapsav i dag og få skarpe, præcise snit i den vinkel, du ønsker - hvad enten du arbejde i træ, sten eller metal.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken kapsav du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 73 14 i tidsrummet 10-15 eller sende en mail til [email protected] - så vender vi tilbage hurtigst muligt.