Indlæser...
Bygge & Anlæg

Bygge & Anlæg

Underkategorier

ALT INDEN FOR ENTREPRENØRMASKINER

Overvejer du at investere i en minilæser, en minigraver, en generator eller måske en ny motorbøre til din virksomhed eller til dit landbrug? 

Hos RC Holm forhandler vi alt inden for maskiner til entreprenører. Vi har alt fra minigravere og minilæssere til fejemaskiner og skæremaskiner. Vores maskiner henvender sig både til dig, der er professionel, og dig, der er semiprofessionel. Vi fører mange forskellige mærker i vores sortiment, og vi har alt, hvad hjertet begærer af maskiner.

Tag et kig på vores udvalg her på siden og find den maskine, der passer bedst til dine behov. Kan du ikke finde den maskine, som du leder efter? Så kontakt os gerne. Det kan være, vi kan skaffe den hjem til dig, hvis ikke den allerede er en del af vores sortiment.

MASKINER AF FORSKELLIGE MÆRKER

Vores udvalg af maskiner indenfor bygge og anlæg er stort, og det samme gør sig gældende med de mærker, der er inden for branchen. Vi har nøje udvalgt alle de maskiner og de øvrige produkter, vi forhandler, og vi har kun taget mærker ind, der er af en høj kvalitet.

Her kan du se et udpluk af de mærker, som vi forhandler: Masterpac, Bernards, Masalta, Loncin, Honda, Atlas Copco.

Alle maskiner vi sælger er blevet afprøvet gennemtestet, så vi er sikre på at kunne tilbyde en vare i høj kvalitet, inden disse bliver sat til salg på vores webshop.

RESERVEDELE OG TILBEHØR TIL ENTREPRENØRMASKINER

Når du tager et kig på vores produkter her på siden, vil du opdage, at vi ikke alene sælger maskiner. Vi forhandler også masser af reservedele og tilbehør til entreprenørmaskiner, som vi forhandler. Det være sig alt fra batterier og klinger til håndværktøj og dunke til benzin, olie eller diesel.

Står du og mangler et nyt batteri til din minigraver eller din fræser? Så behøver du ikke bruge tid på at klikke dig ind på andre sider for at købe det. Du kan bestille det her hos og få det leveret hurtigt hjem til dig. Har vi ikke den reservedel eller det tilbehør, du står og skal bruge? Så hører vi meget gerne fra dig. Det kan være, vi kan skaffe det hjem til dig.

ER DET EN GENERATOR, DU ER PÅ UDKIG EFTER?

Generatorer er også en del af vores sortiment. I vores maskinpark finder du en række af forskellige modeller, der alle er af en høj kvalitet. Hos os kan du købe en generator af mærker som Honda, Loncin, Atlas Copco og Bernards, og vores nøje udvalgte modeller spænder helt fra 1000 Watt til 19000 Watt.

Du vælger selv, om det skal være en diesel- eller benzinmodel, og ønsker du en lydløs generator i en lukket kasse, kan du også købe det her hos os. Det er ikke kun, når det kommer til maskiner generelt, at vi kan bryste os af et stort udvalg. Det kan vi også, når det kommer til generatorer.

En generator bliver brugt til at producere strøm i mange forskellige sammenhænge, og vores modeller kan leve op til de krav, du har. Uanset om du er professionel håndværker, eller du har brug for en til privat forbrug. 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL EN AF VORES ENTREPRENØRMASKINER?

Vi er eksperter i maskiner hos RC Holm, og vi deler altid gerne ud af vores viden. Har du spørgsmål til en af vores maskiner, eller er du i tvivl om, hvilken maskine der vil passe bedst til det behov, du har? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid, og vi vil hjertens gerne hjælpe dig.

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 86 99 73 14, og du kan også vælge at sende en mail til os på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at blive godt kørende med en eller flere af vores maskiner.