Indlæser...
Diesel Motorer

Diesel Motorer

Her finder du et stort udvalg af Diesel motor
Vi sælger både lodrette og vandrette diesel motorer. Se udvalget herunder

Underkategorier

Diesel motor med vandret aksel


Hos RC Holm finder du et stort udvalg af diesel motor

Den 1-1-2019 trådte en ny emissionsnorm i kraft i EU. alle motorer produceret efter denne dato, skal være STAGE 5 godkendte ellers må de IKKE bruges i EU, alle RC Holm A/S motorer vil opfylde disse krav .

Vores variation af dieselmotorer i forskellige størrelser og styrke gør det muligt at finde en, der passer lige til din maskine. Vores mindste motorer starter ved 4 - 6 hestekræfter, mens du kan finde en motor med op til 23 hestekræfter. Dette betyder, at vores diesel motor passer til de fleste typer entreprenørmaskiner. Vores vandrette dieselmotorer vil derfor kunne bruges til din motorbøre, pladevibrator, tromle eller anden maskine.

De forskellige motorer er også anvendelige til havemaskiner, så hvis du har en havetraktor, fræser eller lignende, så kan du roligt kontakte os på telefon eller mail.

Motor til dine behov


Med vores produkter får du en motor i høj kvalitet, der kan give vedvarende drivkraft til dine maskiner. Vores dieselmotorer er af mærkerne Loncin, Kipor og Koop, og de kommer med forskellige tilføjelser og funktioner. Du kan eksempelvis finde en motor med eller uden elstart, der har forvarmer eller er vandkølet og med enten 25mm eller 25,4mm aksel.

Foretrækker du en mere detaljeret gennemgang af en specifik motor, så kan du trykke ind på den ønskede model herunder. Her bliver typebeskrivelser, rotationshastigheden og den målte styrke og fart beskrevet for blot at nævne et par.

Kontakt os i dag


Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken motor der vil passe til din maskine, så kan du altid kontakte os på telefon 86 99 73 14 eller på mail [email protected]. Vi står klar til at give hjælp og rådgivning, så du får mest mulig glæde ud af din nye diesel motor.