Indlæser...
Hydraulisk fræser

Hydraulisk fræser

Hydrauliske jordfræser til formontering eller bagmontering

4 varer

Faldende orden
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Hydraulisk Fræser

Er du på udkig efter en jordfræser til at bearbejde jorden, enten hvis du har en stor have eller et landbrug, så er du kommet til rette sted. Hos R.C. Holm finder du nemt en hydraulisk fræser, som passer lige netop til dit behov.

Vi har et udvalg af jordfræsere, som du kan koble på din traktor eller minilæsser, og nemt gå i gang med at arbejde med jorden, uanset om det er på hobbyplan eller til professionelt brug.

Hvor bruges en jordfræser

En jordfræser er en type af fræser, som er beregnet til at bearbejde jorden i et område, som skal forberedes til dyrkning eller beplantning. En jordfræser bruges ofte i forskellige former for landbrug, eller i større havebrug, hvor der er for meget jord til at klare arbejdet ved håndkraft eller hvor en mindre havefræser er utilstrækkelig.

En jordfræser skal spændes bag på en traktor, en minigraver eller en minilæsser, i modsætning til de små havefræsere, der ofte kan betjenes ved håndkraft. En jordfræser er således et kraftigt stykke haveværktøj, som kan bruges til større stykker jord, der har brug for at blive bearbejdet, inden der kan plantes afgrøder til dyrkning.

En jordfræser fungerer ved, at den har et sæt skæreværktøjer, som roterer ved høj hastighed, således at der skæres igennem jorden. På den måde bliver jorden løftet, skåret og blandet, inden den føres tilbage på jorden igen. En jordfræser kan fjerne hårde knolde i jorden, og den kan også fjerne eventuelle rødder, som gør jorden besværlig at arbejde med. Tilbage har man den bløde, findelte jord, som er klar til at man kan plante afgrøder i jorden.

En jordfræser kan også bruges til at blande gødning i jorden, så jordkvaliteten på marken bliver forbedret. Ved at sprede gødning med en jordfræser, sikrer man at gødningen fordeles jævnt og blandes godt med den eksisterende jord. Derefter har man et jævnt jordlag at arbejde videre med.

Valg af hydraulisk fræser

En hydraulisk fræser er en type fræser, der anvender hydraulisk kraft og er en særdeles kraftig fræser. Disse fræsere bruges ofte til professionelt brug, da de kan forbedre jorden på store arealer ved at koble den for- eller bag på en minigraver eller minilæsser.

Vælger man en lidt større model, så kan man spænde den på en traktor, og derved få mulighed for nemt at arbejde med endnu større jordarealer. Man skal derfor vælge ud fra størrelsen, og ud fra hvilken type arbejdsredskab man ønsker at spænde en hydraulisk fræser på. Alt efter om det er en minigraver, minilæsser eller traktor, har man brug for at have de rette beslag, således at jordfræseren kan monteres korrekt.

En hydraulisk fræser er velegnet til alle former for gravearbejde, hvad enten det drejer sig om anlægning af en større græsplæne, forberedelse af større plantebed eller forarbejdning inden såning af marker.

En hydraulisk fræser sikrer et jævnt og ensartet resultat, og bruges både til forarbejdning af jorden, samt til det afsluttende arbejde med at jævne og ensarte jorden efter et større graveprojekt.