Indlæser...

Klinger

Underkategorier

Klinger, skæreskiver, diamantklinger og træklinger - find det her


Det er altså ikke løgn, når vi siger, at den rette klinge kan betyde alverden for dit næste projekt. Om det så er et stort eller mindre projekt, vil du blive glad for de rette skæreskiver. Her på siden har vi et stort udvalg af klinger, skæreskiver, diamantklinger og træklinger.

Det har vi, fordi de enkelte produkter passer til specifikke materialer. Er du ikke velbevandret i værktøj, står vi heldigvis klar med vejledning. Vi mener nemlig, man bør udnytte de ressourcer, man har til rådighed. Vi er din klinge-ressource, så udnyt du blot vores viden.

Din vinkelsliber bliver dit bedste værktøj


Alle med hang til værktøj er i besiddelse af en vinkelsliber. Er du ikke det, kan du heldigvis købe en god model her på vores side. Vores klinger og skiver hører nemlig hjemme på en vinkelsliber eller andre skæremaskiner, så du er nødt til at have sådan en til rådighed, hvis jobbes skal udføres.

En vinkelsliber har mange anvendelsesmuligheder, så det er helt sikkert ikke et stykke værktøj, du vil fortryde at have kastet lidt mønt efter.

Du kan både skære, pudse og polere med en vinkelsliber, og derfor er den kompatibel med klinger og skiver i diverse afskygninger.

Når smør og asfalt er det samme


Forestil dig, hvordan en kniv skærer igennem en stuetempereret smørklump. Det er lækkert. Forestil dig så, hvordan en vinkelsliber kan gøre det samme med asfalt? Nu tænker du nok, vi har slugt famøse søm. Det har vi bare ikke.

Med diamantklinger kan du skære igennem asfalt og beton uden at bruge mere end en brøkdel af dine kræfter. Diamanter er det stærkeste mineral i verden og kan derfor skære igennem alt.

Her på siden finder du mange forskellige slags diamantklinger til forskellige formål og i forskellige størrelser.

Har du varierende projekter?


Ved du allerede nu, at du kun skal bruge dine klinger til at skære gennem asfalt eller beton, skal du selvfølgelig bare have diamantklinger. Det kan dog sagtens være, du har varierende opgaver med forskellige former for materiale, der skal bearbejdes.

Er det tilfældet, bør du kigge på vores sortiment af universalklinger, der kan klare lidt af hvert. Er du i tvivl om, om en universalklinge kan klare de opgaver, du har på bedding? Kontakt os og fortæl om dine projekter. Så guider vi dig.

Effektiviser dit træarbejde


Arbejder du ofte med træ, bør du købe vores træklinger, der er perfekte til at arbejde i det organiske materiale. Med en træklinge får du smukke snit og er sikker på at ramme den streg, du har tegnet op.

Når du arbejder med en vinkelsliber med en god klinge, er det ekstra vigtigt, du passer på dig selv. Det er lidt ligesom at arbejde med en god kniv i et køkken. Hvis først du skærer dig, kan det være voldsomt.

Fokusér og levér gode træresultater med en skæreskive til træ.

Fyld dit lager op


Klinger og skæreskiver holder længe, men de holder selvfølgelig ikke for evigt. Før eller siden vil de blive slidt op, ligesom alt andet bliver af daglig brug. Derfor giver vi dig selvfølgelig rabat på nogle af de klinger vi har i vores sortiment.

Rabatten gælder ofte, hvis du køber flere end 10 skiver. Det kan godt betale sig at købe lidt ekstra, så dit lager altid er fyldt op.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, hører vi gerne fra dig. Vi har dygtige eksperter på linjen, der er mere end klar til at hjælpe dig i mål med dit næste køb. Om det så gælder diamantskiver eller noget helt andet.