Indlæser...
Spil og bagboks ATV

Spil og bagboks ATV

18 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -18% ATV bagboks, bagageboks med ryglæn. 91L universal til montering bag på ATV med baglys.
  SKU: RC-R90 ATV bagboks, bagageboks med ryglæn. 91L universal til montering bag på ATV med baglys.
  Tilbudspris 2.250,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 2.750,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. -46% ATV forboks, bagageboks til montering foran på ATV. universal til montering front gitter som Access og lign.
  SKU: ZUB-AC-11 ATV forboks, bagageboks til montering foran på ATV. universal til montering front gitter som Access og lign.
  Tilbudspris 2.000,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 3.750,00 kr Inkl. moms
  På lager
 3. -96% Indføringsruller til trækspil op til 900 kg
  SKU: RP508071-R Indføringsruller til trækspil op til 900 kg
  Tilbudspris 131,25 kr Inkl. moms Vejl. pris: 3.750,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 4. -46% TRÆKSPIL 12 VOLT 1350 KG TRÅDLØS FJERNBETJENING
  SKU: RP3000-C1 TRÆKSPIL 12 VOLT 1350 KG TRÅDLØS FJERNBETJENING
  Tilbudspris 1.993,75 kr Inkl. moms Vejl. pris: 3.750,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 5. -35% TRÆKSPIL 12 VOLT 900 KG TRÅDLØS FJERNBETJENING
  SKU: RP2000-C1 TRÆKSPIL 12 VOLT 900 KG TRÅDLØS FJERNBETJENING
  Tilbudspris 1.618,75 kr Inkl. moms Vejl. pris: 2.500,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 6. -57% TRÆKSPIL 12 VOLT 907 KG TIL ATV, SKOVVOGN MM 15 M
  SKU: RP1500 TRÆKSPIL 12 VOLT 907 KG TIL ATV, SKOVVOGN MM 15 M
  Tilbudspris 800,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 1.875,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 7. Værktøjskasse, Cembox, 150 liter, hård plast.
  SKU: 10331 Værktøjskasse, Cembox, 150 liter, hård plast.
  2.175,00 kr Inkl. moms
  Restordre

18 varer

Faldende orden
pr. side

Køb ATV spil og andet tilbehør hos RC Holm

Hos RC Holm forhandler vi flere forskellige typer af funktionelle terrængående køretøjer til brug indenfor en lang række arbejdsområder. Her finder du således flere forskellige UTVere og ATVere, ligesom vi også forhandler forskelligt tilbehør til ATV som eksempelvis spil. Ved at investere i et spil eller andet tilbehør til din ATV optimerer du dit køretøjs anvendelighed, og du får et arbejdsredskab, der kan hjælpe dig med at løse endnu flere arbejdsopgaver.

 

Mange anvendelsesmuligheder med et trækspil til ATV

Du optimerer uden tvivl din ATVs anvendelsesmuligheder, hvis du vælger at montere et trækspil. Hvis du udfører arbejdsopgaver eller færdes i vanskeligt fremkommeligt terræn udgør trækspillets nærmest en uundværlig funktion på din ATV. Dette udstyr kan eksempelvis være skønt at have, hvis du skal trække dit køretøj op ad stejle skråninger eller hvis du er kørt fast i et mudret område, og har brug for ekstra kraft for at komme fri. Det kan også være ganske behjælpeligt, hvis du går på jagt og skal have slæbt kronvildt eller lignende ud fra ufremkommelige skovområder.

 

Udfør en lang række arbejdsopgaver med trækspil

Men trækspillet kan også bruges til helt konkrete arbejdsopgaver, som hvis du eksempelvis skal trække mindre buske op eller bugserer tunge genstande som eksempelvis træstammer eller løfte redskaber fra et sted til et andet. Det kan også være ganske behjælpeligt, hvis du skal sætte hegn op, da ATVens trækspil kan hjælpe med at stramme hegnet helt op med større kontrol og sikkerhed til følge. Ligesom det også kan være rart at have ved hånden, hvis du skal fælde et træ, og vil være sikker på, at træet falder den rigtige vej.

Der er med andre ord et utal af anvendelsesmuligheder med et trækspil, og har du først fået et sådant monteret og oplevet dets funktionalitet, får du svært ved at undvære det igen.

 

Find forskellige bagagebokse til din ATV

I vores store udvalg af forskelligt udstyr til ATV finder du også forskellige, praktiske bagagebokse, der giver dig mulighed for at beskytte dit udstyr og lignende under transport. En sådan boks er nærmest et uundværligt stykke udstyr til dit køretøj, der sikkert giver dig mulighed for at fragte forskellige arbejdsredskaber, men også at opbevare genstande forsvarligt indelåst, så du med ro i maven kan forlade dit køretøj uden opsyn.

Vores sortiment dækker over flere forskellige typer af bokse - både til montering foran og bagpå dit køretøj. Mange af bagageboksene er universalmodeller, der kan monteres på de fleste ATVer, og de er fremstillet i hårdt plast, der dog er så fleksibelt, at det både tåler stød, slag og alt slags vejr. Boksene findes med forskelligt rummål, og du finder nemt en, der passer til dit behov.

 

Find det rette tilbehør til din ATV hos os

Foruden spil og bagagebokse finder du her på siden også andet udstyr til din ATV, som kan vise sig ganske nyttigt og brugbart til dit daglige arbejde. Vi forhandler blandt andet forskellige holdere til montering på din ATV med enten strips eller bolte. Holderne findes med forskellig omkreds, og er egnede til at holde mange forskellige typer af redskaber. Du kan med disse multifunktionelle holdere således nemt fragte alt fra geværet og fiskestangen til forskelligt værktøj og diverse nødudstyr.

Herunder kan du gå på opdagelse i og blive inspireret af vores store udvalg af diverse trækspil, forskellige bagagebokse og andet uundværligt tilbehør til dit køretøj, og se hvilke muligheder du har for at gøre dit køretøj endnu mere funktionelt, så det møder dine udfordringer med praktiske løsninger.

Hos RC Holm finder du det helt rette udstyr til din ATV.