Indlæser...

Betonudstyr

Underkategorier

Betonudstyr til flere formål


Helt tilbage i oldtidens Grækenland anvendte man betonlignende produkter til broer, bygninger og akvædukter. Det gjorde man, fordi det var et holdbart og stærkt materiale, og det er da også derfor, beton er et foretrukkent produkt i dag.

Der er ikke det, du ikke kan skabe med beton. Hos RC Holm er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af betonudstyr, så du har de helt rette remedier til din betonrejse.

Massen er i sig selv stærk, men med lidt ekstra hjælp giver du materialet de allerbedste betingelser for et langt liv. Se med herunder, hvor vi går lidt mere i dybden med det betonudstyr, vi har på lager.

Få effektive betonklinger


Beton har som sagt været anvendt i mange, mange år. Derfor er det ikke unormalt, at du støder på materialet i huse af ældre dato også. Det er anvendt i større og mindre byggerier, i industrier, ved veje og mange andre steder.

Derfor vil det fra tid til anden være nødvendigt at skære i den eksisterende beton, hvis en vej skal brydes op, der skal laves hul i en væg, eller der skal renoveres i dit hus. I så fald bør du overveje et stykke værktøj med betonklinger.

Betonklinger kan skære igennem det hårde materiale uden at efterlade store revner eller andre skader, der skal udbedres.

Se vores udvalg på siden her.

Det rette værktøj giver gode resultater


Der findes mange forskellige værktøjer til betonarbejde, og noget af det kan og bør du ikke undvære, når du arbejder med materialet.

Hvilket betonudstyr du vælger at bruger afhænger selvfølgelig af det projekt, du skal give dig i kast med.

Beton er blevet meget moderne, netop fordi det tilfører boliger et råt look, der på samme tid er meget tidløst. Vælger du at bruge beton som et synligt element i din bolig, skal du sørge for, at det får den rette behandling, så det fremstår flot.

Uanset hvad, skal du sørge for at give din beton de bedste betingelser, så det står stærkt.

Har du brug for en betonglatter?


Støber du et gulv eller fundament, skal det være plant. De færreste ønsker nemlig et gulv, der skråner. Her på siden finder du en betonglatter til det formål, og de kommer i mange forskellige størrelser.

Det betyder, at du kan få den længde, du har brug for, når dit betongulv skal nivelleres og glattes ud.

Undgå luftlommer med det rette betonudstyr


Når det kommer til at støbe i beton, er der nogle vigtige faktorer. Der må eksempelvis helst ikke komme luftbobler i din beton, da det vil svække styrken. Her kan du bruge en stavvibrator eller vibrationsslange, mens massen stadig er våd.

Det vil medvirke til, at luftboblerne bliver neutraliseret, og det giver altså betonen de bedste forudsætninger for en meget lang holdbarhed.

Find dine vibrationsremedier i vores sortiment. Er du i tvivl om, hvilket udstyr, du skal bruge til dit projekt, skal du endelig spørge. Vi hjælper dig gerne i mål med dit projekt.

Lad os hjælpe dig i mål


Er du ny i en verden af betonudstyr, og har du aldrig hørt ordet betonklinge før? Så kan det godt være en anelse uoverskueligt at kaste sig hovedkulds ud i projektet. Det er derfor, vi står til rådighed for vores kunder.

Fortæl os om dit projekt. Så sørger vi for, du får de bedste hjælpemidler, gode råd og vejledning.

Ved du allerede, hvad du er på udgik efter, skal du bare slå dig løs. Leder du efter noget, der ikke umiddelbart er på vores side, hører vi også gerne fra dig. Måske vi kan hjælpe dig alligevel.