Indlæser...

Loncin Lodret Motorer

Her finder du kvalitets motorer til bland andet avetraktor og plæneklipper. Alle motorer er fra kvalitetsproducenten Loncin.
Se hele udvalget af lodrette Loncin motorer herunder

Underkategorier

HVAD ER EN LODRET MOTOR?

En lodret motor er en motor med en vertikal aksel - altså hvor akslen peger nedad. Denne type motor kan bruges på flere typer maskiner, herunder kan nævnes havetraktor, plæneklipper, sneslynger, gokart, minigraver, græsslåmaskine og fodremaskine.

Vores lodrette motorer får fra 2,5 HK og helt op til 30 HK. De findes i aksel størrelser på 1" (25,4 mm) og 7/8" (22,2 mm).

NY ELLER BRUGT MOTOR

Er din havetraktors motor død? Starter motoren på din gokart kun hver anden gang? Der kan være flere årsager, til at du leder efter en motor. Fælles er dog, at det kan være en jungle at navigere i med de mange forskellige brands og typer af motorer. Hvis du er på udkig efter en lodret motor, har vi modeller med og uden elstart. Se vores udvalg her på siden, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

LODRET MOTOR FRA LONCIN

Det kinesiske Loncin er en motorproducent, som endnu ikke er så velkendt i Danmark. Hos RC Holm har vi forhandlet Loncin motorer i årevis med mange tilfredse kunder til følge. Producenten arbejder innovativt og producerer motorer med et lavt CO2 aftryk. Med en motor fra Loncin er kvaliteten i top og prisen i bund. Den er især et populært valg til havetraktorer, men kan også bruges til et utal af andre formål. En lodtre Loncin motor kan erstatte de fleste mærker, eksempelvis: Honda GX motor, Kawasaki Motor, Brigss & Straton motor og Lombardi motor.