Indlæser...

Hæk & Hegn

Her finder du vores udvalg af udendørs redskaber til hækklipning og vedligehold af hegn

Underkategorier

Stort udvalg af udendørs redskaber til både hæk og hegn

En pæn og velplejet hæk giver noget helt specielt til haven. Den velplejede hæk kommer dog ikke af sig selv, hvilket de fleste haveejere kan nikke genkendende til. En stor del af det at holde både have, hæk og hegn i god stand er de helt rigtige udendørs redskaber.

Her på siden finder du vores store udvalg af udendørs redskaber, der vil være med til at gøre blandt andet den årlige hækklipning meget nemmere.

Uanset om du arbejder professionelt med vedligehold af udendørsområder eller om du er privat haveejer, der ønsker det bedste resultat af din indsats, er køb af de rette udendørs redskaber en god investering. Med udendørs redskaber af høj kvalitet vil du få glæde af din have og hæk i mange år frem.

Hold hæk og hegn ved lige med udendørs redskaber

At holde hæk og hegn ved lige er en stor opgave, hvad enten du arbejder med det professionelt eller du er haveejer med alle de glæder det indebærer. Dette gør sig særligt gældende, hvis der i haven eller udendørs arealet er mange planter og træer. Heldigvis kan de rette udendørs redskaber være med til at gøre arbejdet med at vedligeholde hæk, hegn, træer og buske nemmere og mere effektivt. Med det rette værktøj vil haven stråle om kap med solen.

Når du tager dig tid til at gå i haven for at trimme buske og træer, klippe hæk eller ordne græsplænen, er det vigtigt, at du får mest muligt ud af den tid, du bruger. Med de rette udendørs redskaber gør du dig selv en stor tjeneste, da mange af redskaberne er udviklet til specifikke opgaver såsom hækklipning og brændekløvning.

Gør hækklipning til en leg med de rigtige redskaber

For mange haveejere kan den årlige hækklipning være en udfordring og en besværlig opgave. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Med de rigtige udendørs redskaber kan den årlige hækklipning blive en leg, og du kan opnå det perfekte resultat hver gang.

Her på siden finder du alt til hækklipning, så din hæk altid fremstår knivskarp år efter år. Vi har flere forskellige udendørs redskaber til hækklipning at vælge imellem. Alt efter dit behov er der derfor også det rette værktøj til dig.

Gode råd til hækklipning:

  • Hækklipning er bedst i foråret når den første vækstperiode begynder, da det gør hækken mere tæt
  • Klip hækken regelmæssigt, for at opretholde dens form og tæthed
  • Klip hækken i en vinkel, så toppen er smallere end bunden, da det fordeler sollyset mere jævnt

Udendørs redskaber til både den professionelle og private

Hos RC Holm kan du handle uanset om du arbejder professionelt med at vedligeholde udendørs arealer eller om du er privat haveentusiast, der ønsker de bedste udendørs redskaber til din have.