Indlæser...
HONDA 20,8 HK elstart

HONDA 20,8 HK elstart

Honda 20,8 HK motor med lodret aksel

1 vare

Faldende orden
pr. side
  1. -10% Honda GXV630RH 20,8 hk lodret motor med elstart.1"(25,4mm) x 74 mm aksel, 688cm3
    SKU: GXV630RH QYF4-SD Honda GXV630RH 20,8 hk lodret motor med elstart.1"(25,4mm) x 74 mm aksel, 688cm3
    Tilbudspris 18.445,50 kr Inkl. moms Vejl. pris: 20.495,00 kr Inkl. moms
    Restordre

1 vare

Faldende orden
pr. side

Honda motor med elstart - fuld bekvemmelighed og pålidelighed

Honda er et japansk mærke, der er kendt for deres innovative motorteknologi og deres kvalitetsmæssige pålidelighed. Med en Honda motor med elstart får du en kraftig motor med en høj ydeevne, samt en problemfri og hurtig startprocess. Det er netop den elektriske startproces, der sikrer, at det er lettere end nogensinde før at starte en Honda motor, hvilket gør oplevelsen nem og bekvemmelig både for professionelle og private brugere.

Hos RC Holm finder du din nye Honda motor med elstart, som du kan benytte når du har brug for en effektiv og pålidelig motor til din havetraktor, havefræser, plæneklipper eller anden form for landbrugsmaskine, hvor du har brug for en stabil motor med høj ydeevne.

Elstarten giver en nem og problemfri start

En Honda motor med elstart har en elektrisk startproces, som gør det nemt at starte motoren uden de store anstrengelser. Man behøver ikke længere trække i en startsnor, med de udfordringer og irritationer det kan give. I stedet for at bruge håndkraft, kan man nu blot dreje tændingsnøglen. Det elektriske startsystem sikrer, at motoren startes med lethed og pålidelighed.

Lang levetid med den rette vedligeholdelse

En Honda motor med elstart har en lang levetid, så længe man sørger for at vedligeholde sin motor på den rette måde. Med korrekt vedligehold kan man sikre sig imod unødvendigt slid, og man kan dermed sørge for at holde sin Honda motor med elstart i topform. På den måde sikrer man sig også en sikker og pålidelig drift af motoren.

Man bør holde sin motor ren og fri for snavs, jord, græs og anden form for forurening, der kan medføre unødvendigt slid på motoren. Man bør ligeledes sikre, at batteriet til elstarten er fri for rust, og korrekt opladet, og man bør holde luftfilteret rent, så man sikrer en korrekt luftgennemstrømning. Man bør ligeledes bruge ren, frisk benzin samt den rette motorolie i høj kvalitet.

Få din motor med elstart serviceret med jævne mellemrum

For at holde din motor med elstart i topform, bør du også få den serviceret med jævne mellemrum og overholde de planlagte serviceintervaller. Få motoren gennemgået på et autoriseret Honda servicecenter, eller hos en kvalificeret mekaniker, så du kan sørge for at få identificeret eventuelle problemer inden de forårsager skade.

Ved at overholde serviceeftersyn og at udføre den rette form for vedligehold, så kan du sikre dig en lang levetid på din Honda motor med elstart, ligesom du sikrer dig en sikker og pålidelig funktion.