Indlæser...
Skov/Have

Skov/Have

Her finder du et stort udvalg af maskiner til have- og skovbrug - til både private og professionelle

Underkategorier

Havemaskiner og maskiner til skovbrug

RC Holm tilbyder et stort udvalg af maskiner til skovbrug og havearbejde. Find alt, hvad du har brug for, hos os. Blandt vores udvalg af havemaskiner og maskiner til skovbrug finder du blandt andet:

Med en havemaskine og maskiner til skovbrug kan du udføre mange forskellige opgaver både derhjemme og professionelt. Vores havemaskiner er udvalgt til at gøre arbejdet nemmere for dig uanset om du har brug for en effektiv hækkeklipper eller om du har brug for tungere maskiner såsom en flishugger.

Fælles for alle vores havemaskiner og maskiner til skovbrug er, at de er af høj kvalitet og med det rette vedligehold vil de holde i mange år fremover.

Havemaskiner til professionelt og privat brug

Her finder du et stort udvalg af havemaskiner til både professionelt brug og til privat brug. Med en havemaskine effektiviserer du dit arbejde, og du får resultater i verdensklasse.

Vores professionelle kunder sætter stor pris på at kunne udføre deres arbejde bedst muligt, samtidig med, at de optimerer på tiden, de bruger. Derfor er mange havemaskiner uundværlige for dig, der arbejder professionelt med blandt andet haveservice og vedligehold af udendørs arealer.

Trim for eksempel nemt og hurtigt enhver hæk uanset størrelsen med vores hækkeklipper. Med denne havemaskine sikrer du et flot resultat, samtidig med, at du sikrer dig selv gode og behagelige arbejdspositioner. Vores græsslåmaskiner er designet til at give dig en jævn og præcis klipning af græsplænen. Med forskellige klippehøjdeindstillinger og let betjening vil vores græsslåmaskiner gøre græsslåningen legende let.

Maskiner til skovbrug gør arbejdet nemmere

Med vores maskiner til skovbrug kan du nemt håndtere selv de største træstammer. Vores kraftfulde maskiner kan kløve træstammer og skære dem i mindre stykker, hvilket gør det lettere at håndtere dem og transportere dem fra skoven. Vores maskiner er designet til at være effektive og pålidelige, så du kan være sikker på, at du får arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Du finder et stort udvalg af maskiner til skovbrug, som gør arbejdet både nemmere og bedre. På den måde optimerer du, hvordan du bruger din tid, og du har mulighed for at tage flere opgaver ind, hvis du arbejder professionelt med skovbrug.

Vedligehold af dine havemaskiner og maskiner til skovbrug

At købe havemaskiner og maskiner til skovbrug i høj kvalitet skal ses som en investering. Som med alle andre typer investeringer er det vigtigt løbende at efterse og vedligeholde dem. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt renser og smører kritiske dele såsom motoren samt sørger for at skifte olie.

Du kan finde alt, du har brug for til vedligehold af dine havemaskiner og maskiner til skovbrug her hos RC Holm. Vi fører udelukkende produkter af høj kvalitet, der sørger for, at din motor og andet tilbehør altid fungerer optimalt år efter år.

Vi samler gerne dine havemaskiner

Vi ved, at det kan være tidskrævende og besværligt at samle nye havemaskiner, og derfor tilbyder vi at gøre arbejdet for dig. Vores erfarne og professionelle team af teknikere har ekspertisen til og erfaringen med at samle alle typer af havemaskiner, uanset mærke og model. Vi tager os af alt fra at montere dele og tilslutte kabler og slanger, til at teste og justere maskinerne for at sikre, at de fungerer korrekt.

Vores teknikere tager sig tid til at sikre, at hver del er monteret korrekt og hver eneste funktion fungerer som den skal, før maskinen forlader vores værksted.

På den måde kan du være sikker på, at din nye havemaskine kan tages i brug med det samme den bliver leveret, og at den fungerer upåklageligt.