Indlæser...

Skæremaskiner

Underkategorier

Vi vil vove den påstand, at alle opgaver kan klares med det rette værktøj. Vi ved selvfølgelig godt, at værktøj alene ikke kan klare alle jobs, men med et godt stykke værktøj i hænderne er du altså nået et godt stykke ad vejen. 

Hos RC Holm er vi leveringsdygtige i næsten alle de former for værktøj, du kan forestille dig, og nu skal det handle lidt om skæremaskiner, og hvad sådan en kan gøre for dig. 

Skæremaskiner er nemlig uundværlige, når der skal skæres i diverse materialer. Med den rette maskine bliver arbejdet til en leg. 

ASFALT ELLER BETON: LAD DIN SKÆREMASKINE KLARE DET

De maskiner, vi har her på siden, er primært til skærearbejdet i asfalt eller beton. Det er de, fordi de er udstyret med diamantskiver, der kan skære igennem alt. 

Diamanter associeres primært med funklende sten, der pryder både fingre og ører. Men diamanter bruges faktisk også til værktøj. Det er nemlig det stærkeste mineral i verden, som kan skære igennem asfalt og beton som en leg. 

Vores skæremaskiner er dog ikke beklædt med store diamanter, men diamanterne i deres rå - upolerede form. Så upolerede, at du slet ikke ser skyggen af diamanterne. Du mærker blot diamanternes kræft, når du skærer. 

TÆNK OVER DIN ERGONOMI

Når du arbejder med en skæremaskine, klarer den en stor del af jobbet for dig. Du skal blot sørge for at holde den på rette kurs og diktere, hvor den skal køre. Det kan sagtens være en stykke arbejde, der varer flere dage, så selvom du ikke foretager dig andet end at diktere, skal du stadig tænke over din ergonomi. 

Heldigvis kommer vores skæremaskiner med justerbare håndtag, der gør det nemt for dig at indstille maskinen. Det er vigtigt, du går med armene i den rette stilling, så du ikke slider unødigt på din krop. 

INDBYGGET VANDKØLER

Når en skæremaskine arbejder sig gennem materialer som beton eller asfalt, bliver der meget varmt i processen. Der kan blive så varmt, at maskinen overopheder og bryder sammen. Det er selvfølgelig ikke holdbart. 

Derfor kommer vores skæremaskiner med indbygget vandkøler, der tilfører klingen med vand løbende. Det hjælper med at holde klingen kølig, så den ikke overopheder og kortslutter. 

Det betyder selvfølgelig, at du kan arbejde med dit skærearbejde i mange timer helt uden stop.  

EN STYRESKINNE TIL AT HOLDE LINJEN

Der er muligt at få en maskine med en styreskinne, der kan hjælpe dig med at holde retningen under kontrol. Det er en fordel, hvis du skal skære lange lineære stykker. Styreskinnen er monteret på en stang med et hjul foran. 

Når først du har indstillet skinnen, skal du ikke tænke over mere. Så skal du blot koncentrere dig om at føre din ene fod foran den anden på skift for din egen fremgang. Det er da en dejlig dag på kontoret? 

Har du spørgsmål til styreskinnen, skal du blot sige til. Vi står klar med vejledning, så du føler dig godt klædt på. 

SPØRG HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP

Vi har forskellige skæremaskiner i vores sortiment, så det kan sagtens være, du gerne vil have vejledning til at vælge den model, der kan imødekomme dit behov? 

Vi sidder klar til at guide dig, så du får det rette produkt. 

Vores produkter er håndplukkede. Det betyder, vi udvælger de bedste produkter på markedet, så vi kan tilbyde vores kunder toppen af kransekagen. Derfor kan du være sikker på at få kvalitet for dine penge, når du handler med os.