Indlæser...

Håndværktøj

Underkategorier

Håndværktøj til entreprenørarbejde


Hos RC Holm er vi specialister i minigraver og -værktøj. Med et stort kendskab til erhvervslivets behov og et udvalg af kvalitets værktøj til gode priser kan du roligt gå på udkig efter nyt grej. Du kan derfor være helt sikker på at finde håndværktøjet, der kan gøre din arbejdsdag betydeligt nemmere. Herunder vil du se vores forskellige produktkategorier. Under hver kategori vil du se de produkter, vi udbyder og se, om produktet er på lager eller på fjernlager. Ved at trykke ind på et af vores værktøjer vil du få yderligere information omkring det enkelte produkt. Hvis du ønsker at vide mere om vores produkter, så får du ligeledes mere information herunder.

Håndværktøjet der sikrer effektivitet på arbejdet


En helt afgørende faktor, når der skal vælges håndværktøj i industrien, er ofte effektiviteten og kvaliteten af produktet. Udstyret du finder herinde er af højeste kvalitet og vil på mange områder effektivisere dine arbejdsprocesser betydeligt. Vores armeringsklipper har eksempelvis en høj klippehastighed og kommer i solide materialer, så du vil få glæde af den i lang tid fremover. Armeringsklipperen kan klippe op til 16 mm, så du får en maskine, der kan klippe gennem de fleste armeringsjern, bolte, hængelåse, plomber og mere. Hvis du søger en bukker i stedet, så har vi ligeledes en betonjernsbukker til armeringsjern på op til 16 mm i 90 grader. Dette er en kraftfuld maskine med en motor på 1100 w og et hydraulisk tryk på 10 ton, hvilket er i stand til at foretage langt de fleste buk og giver en professionel finish. Hvis du ønsker en professionel finish bør du ligeledes se vores popnittepistol, der forkorter arbejdstiden betydeligt sammenlignet med popnittetangen. Derudover gør det også arbejdet med nitter en del sjovere, hvilket er en klar bonus. Den professionelle finish får du i særdeleshed også ved vores Mastool aluminium betonglattere, der giver et helt plant resultat efter udlægning af beton. Derudover har vi både en stærk mejselhammer til nedbrydningsarbejde og stripsemaskiner, hvor du både finder klips til maskinerne og en effektiv maskine.

Øget mobilitet giver større arbejdsfrihed


En anden meget afgørende faktor, når der skal vælges kvalitets håndværktøj til industrien, er den mobilitet, dit værktøj giver dig. En stor del af vores maskiner er lette, og nogle er akku-maskiner, hvilket gør arbejdet mindre hårdt og øger mobiliteten. Dette giver en større grad af frihed i forhold til arbejdet, da du får fri bevægelighed og ikke behøver at anstrenge dig på samme måde. Dette er ligeledes med til, at du kan give dit arbejde den sidste finish, da du får et større overskud under arbejdet.

Kontakt os allerede i dag


Du kan se alt vores håndværktøj i toppen af menubaren. Hvis du er interesseret i flere entreprenør produkter, så anbefaler vi dig, at du kigger i menuen entreprenør i toppen af menubaren. Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring et specifikt produkt, levering eller andet - så er du velkommen til at kontakte RC Holm på telefon 86 99 73 14 eller skrive en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.