Indlæser...

Honda GX100

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -15% 3 HK Honda motor GX100 til loppe med konisk aksel
  SKU: GX100-krg 3 HK Honda motor GX100 til loppe med konisk aksel
  Tilbudspris 5.525,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 6.500,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 2. 3 HK Honda motor GX100 til loppe
  SKU: GX100-KRSB 3 HK Honda motor GX100 til loppe
  7.400,00 kr Inkl. moms
  På lager

2 varer

Faldende orden
pr. side

Honda GX100 Serien

Honda GX100-motoren bruges ofte af kunder i kommercielt græsplæne- og haveudstyr. Det bruges også til at drive konstruktions-/industrielt udstyr såvel som i landbrugsmiljøer - inklusive strømforsyning af vandpumper.

Brændstofeffektiv drift med høj ydelse

GX100 's Precision Knastaksel-design tilbyder præcis ventiltiming og optimal ventiloverlapning for bedre brændstofeffektivitet. Den trækker på årtiers Honda-teknik med sit OHV-design, der leverer øget effektivitet og optimal kraftoverførsel, hvor du har brug for det. Og GX100 har et højt kompressionsforhold for bedre brændstofeffektivitet end sine konkurrenter.

Hele pakken

En kuglelejeunderstøttet krumtapaksel og præcisionsdesignede komponenter resulterer i større stabilitet og lavere vibrationer for dig, uanset hvilken applikation du bruger. Brugen af ​​lette, støjreducerende materialer og en smedet stålkrumtapaksel og et stift krumtaphus resulterer i en usædvanlig støjsvag motor, der inkorporerer et flerkammerudstødningssystem med stor kapacitet. Og med et sofistikeret luftindtagssystem, Oil Alert, stor brændstoftank, let tilgængeligt tændrør og støbejernscylinderhylster, vil GX100 arbejde lige så hårdt som dig med minimalt besvær - dag ud, dag ind.

3 års garanti

GX100 er ligesom hele GX-motorserien dækket af en omfattende Honda 3 års garanti. At 3 år er relevant for både indenlandske og kommercielle applikationer, så du kan være sikker på, at din GX100 er bygget til at holde. Og skulle der være problemer, er et landsdækkende netværk af autoriserede Honda-forhandlere der for at bakke dig op med alle dine reservedele og servicekrav.