Indlæser...

Hydraulik Station

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Masterpac hammer til hydraulik station, med lav vibrations håndtag
  SKU: PAV20/20 Masterpac hammer til hydraulik station, med lav vibrations håndtag
  18.750,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 2. Loncin hydraulik station med komplet med tank
  SKU: g200hy Loncin hydraulik station med komplet med tank
  5.618,75 kr Inkl. moms
  Udsolgt

2 varer

Faldende orden
pr. side

Hydraulikstation med mange muligheder


Er du på jagt efter en hydraulikstation, er du landet det helt rette sted. Hos RC Holm er vi eksperter i alt fra store landbrugsmaskiner til mindre reservedele. Derfor ved vi også en masse om netop hydraulikstationer, der for mange er en uundværlighed.

Tag et kig i vores sortiment og find det produkt, du søger. Er du i tvivl om det mindste, hører vi gerne fra dig. Vi holder nemlig ikke vores viden tæt til kroppen. Den er til for at blive delt med vores kunder.

Lad os lige for en god ordens skyld få styr på, hvad hydraulik egentlig er, og hvad det kan gøre for dig.

Hvad er hydraulik for en størrelse?


Vi har ikke tænkt os at blive alt for tekniske her, men hydraulik går i al sin indviklede enkelhed ud på at overføre energi ved hjælp af væske. Gerne gennem rør eller lignende. I denne sammenhæng anvendes hydraulik i forbindelse med slanger, cylindre eller rør, som jo almindeligvis er forbundet med elementer, der transporterer materialer.

Ved hydraulikken transporteres kraft.

Man anvender ofte hydraulik til frem-og-tilbage-bevægelser, som ved et stempel. Derudover anvendes det i turbinelignende maskiner samt til diverse bremsefunktioner. Anvendelserne er mange, og systemet er komplekst, men yderst effektivt.

Hammer til hydraulikstation


Her på siden finder du en hydraulikstation, der kan bruges til forskellige formål. Du kan også få en tilhørende hammer, som er nem at håndtere. Placer hammeren på det ønskede sted og lad den gøre arbejdet for dig. I dette tilfælde kommer hydraulikstationen virkelig til sin ret.

Hammeren kommer med et lavvibrationshåndtag. Det betyder, at du får mindre stød i kroppen, når du arbejder. Sådan et stykke værktøj er ofte forbundet med mange timers arbejde, og det kan altså slide på kroppen at blive udsat for så mange stød.

De lave vibrationer er skånsomme for dig og din krop, som skal holde i mange år.

Flyt rundt på en mobil enhed


Med en hydraulikstation får du en mobil enhed, der ikke fylder meget i din bil eller på byggepladsen. Den er perfekt at flytte rundt på, og på den måde er du ikke afhængig af at være et sted, hvor der i forvejen er en hydraulikenhed. Du kan tilmed få lydsvage modeller, der ikke generer dig gennem en hel arbejdsdag.

Vores modeller er endvidere simple at betjene, og det betyder alverden, hvis du har en stor entreprise på hånden. Her går det ikke at bruge unødigt tid på teknikken.

Glem ikke motorolien


Er du på udkig efter en hydraulikstation eller en hydraulisk hammer, kan du med fordel klikke vores produkter hjem. Vi har udvalgt de bedste produkter på markedet, så vi kan være sikre på, at vores kunder får det bedste af det bedste.

Når du alligevel er i gang med at shoppe, kan du lige så godt købe motorolien med det samme. Tag et kig på vores udvalg og find det, der dækker dit behov. Fyld dit olielager op, så du ikke løber tør midt i en arbejdsopgave.

Spørg os, hvis du er i tvivl om, hvilken motorolie du skal have til din station.

Lad os hjælpe dig i mål


Vi er som sagt eksperter. Derfor hører vi hellere end gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Det gælder uanset om det handler om hydraulik eller om nogen af vores mange andre produkter.

Kundetilfredshed er noget af det vigtigste, og kunderne er kun tilfredse, hvis de får den rette vejledning og produkter, der holder det, de lover.

Kontakt os allerede i dag og få dine produkter hjem hurtigst muligt.