Indlæser...

UTV Side by Side

Praktisk UTV også som elektrisk el UTV, der kan komme på plader.

7 varer

Faldende orden
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

SE VORES UDVALG AF UTV

Er du på udkig efter en god og driftsikker UTV? Her på siden finder du vores udvalg af UTV, og vi er sikre på, der også findes en model der passer til dit behov.

Uanset om du skal bruge din UTV i forbindelse med arbejde, hobby, fritidsinteresse eller bare for sjov, vil en UTV kunne gøre hverdagen nemmere for dig. Læs mere om, hvilke UTV modeller vi fører og lær, hvem der kan få mest ud af en UTV.

HVAD ER EN UTV?

Du har nok hørt om en ATV før, men ved du, hvad en UTV er? Hvor en ATV - der står for All Terrain Vehicle - primært bruges rekreativt og for sjov, er en UTV lidt anderledes. UTV står for Utility Terrain Vehicle, hvilket kan oversættes til terrængående nyttekøretøj. En UTV er altså udviklet primært for at gøre en arbejdsdag nemmere, særligt hvis arbejdsdagen består af mange kilometer i forskelligt terræn.

En UTV, der også indimellem er kendt som en side-by-side vehicle (SxS eller SSV), er et køretøj med plads til mindst to personer. Du kontrollerer farten på din UTV med fodpedaler ligesom en bil.

En UTV er yderst driftsikker, let at vedligeholde og har en lang levetid. En UTV kan således være en god investering, som du kan have glæde af i mange år fremover.

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF EN UTV?

Med en UTV er mulighederne virkelig mange. Hvis du er i en branche, hvor du til daglig skal bevæge dig over store afstande med skiftende terræn, er en UTV næsten uundværlig. Det kan være den hårdtarbejdende landmand, der har brug for nem og hurtig transport. En UTV kan komme frem til langt de fleste steder, hvor en traktor må give op. Det kan også være til dig, der beskæftiger dig med skovbrug og vildtpleje. Her har man ofte behov for stabil og komfortabel transport gennem ofte ufremkommeligt terræn.

Når først du har prøvet at arbejde med en UTV, vil du ikke kunne undvære den igen.

En UTV er det oplagte valg, hvis du beskæftiger dig inden for brancher som for eksempel:

Ridning
Landbrug
Jagt, vildtpleje og skovbrug
Byggepladser
Som du kan se, er der mange forskellige anvendelsesmuligheder med en UTV. Det skal dog ikke nødvendigvis være i forbindelse med udførelse af arbejde. En UTV er nemlig også et oplagt stykke legetøj til dig, der godt kan lide lidt offroad kørsel, hvor det gerne må være lidt vildt og hvor man gerne må blive lidt beskidt.

VÆLG MELLEM FLERE FORSKELLIGE TYPER UTV

Her på siden har vi flere forskellige typer UTV at vælge mellem. Du kan således vælge mellem en UTV med elmotor eller en UTV med benzinmotor. Vi har også både åbne og lukkede UTV modeller.

Vælg mellem:

UTV med elektrisk motor
UTV med benzindreven motor
Lukket UTV med mulighed for indbygget varme
Åben UTV med nem ind- og udstigning
UTV med plads til to eller fire personer
UTV med eller uden lad
Hvilken type UTV du skal vælge, vil helt afhænge af dit behov for transport. Har du ofte brug for at transportere meget til eller fra A til B, vil en UTV med et lad måske være det bedste valg for dig. Mulighederne er mange.

KAN MAN INDREGISTRERE EN UTV?

Man kan godt indregistrere en UTV, sådan at den kan bruges til almindelig kørsel. En UTV på plader kan registreres enten som en bil eller som en traktor. Vær dog opmærksom på, at det koster en afgift til staten at indregistrere din UTV hvis det er som bil.

Hvis du vælger en UTV som traktor, så kan du få den ind som godstransport og må derfor bruge den som privat.

En UTV som bil skal følge trafiklovens regler og fartbegrænsninger. En UTV som traktor må max have en tophastighed på 40 km/t.

BERNARDS UTV

Bernards UTV indregistres som bil, og må derfor køres på almindelig bil kørekort. Det kræver ikke hjelm at kører en UTV, kun sikkerhedssele. Der er afgift på UTV til bil, men EL biler er stadig undtaget så længe købsprisen ikke er højere. 

Bernards UTV er kraftig opbygget, og med slidstærke dele. Styreboks, motor, lader er i høj kvalitet, og er det samme der er brugt de sidste 6 år. Modellen er perfekt til brug på campingplads, industri, hobby landbrug, eller bare som privat kørsel.

HISUN ATV OG HISUN UTV

Her på siden finder du vores udvalg af de særdeles populære Hisun ATV og Hisun UTV modeller. Den amerikanske producent udmærker sig på markedet ved at lave kraftfulde maskiner i materialer, som både er holdbare og æstetiske.

På denne side finder du alle vores modeller af Hisun ATV og Hisun UTV, som passer til et væld af forskellige opgaver. Du finder både ATV’er og UTV’er til erhvervsmæssige opgaver samt ATV’er til sport og fornøjelse.

Ved at klikke ind på en af vores modeller kan du få flere oplysninger omkring ydeevne, mulighed for indregistrering og meget mere.


HISUN ATV MED TRÆK

Vores Hisun ATV modeller er udstyret med et solidt træk, der giver dig mulighed for at fastspænde en vogn bagved eller for eksempel en rive til ridebanen. En Hisun ATV med træk letter betydeligt arbejdsbyrden i forhold til at skulle klare opgaven manuelt. Der er desuden monteret spil foran, der nemt kan klare over 1.000 kg.


EN HISUN ATV ELLER HISUN UTV TIL DIT BEHOV

ATV står for All-Terrain Vehicle. Det er en fire-hjulet offroad motorcykel, som ofte bruges til fritid, sport eller erhverv. Vores Hisun ATV og Hisun UTV modeller er af amerikansk oprindelse, men bliver produceret i Kina.

Hos RC Holm finder du et stort udvalg af både Hisun ATV og Hisun UTV, der kan tilgodese mange forskellige opgaver og behov. Vi har både køretøjer med høj topfart, god drivkraft, firehjulstræk, høj og lav gear samt ATV’er og UTV’er med kraftigt trækspil.

Der er dog nogle ting som går igen ved næsten alle vores modeller; nemlig deres gode køreegenskaber i svært fremkommeligt terræn, kvaliteten af deres euro 4 motor og de slidstærke materialer.

Det betyder, at uanset om du har behov for en 4x4 Hisun UTV, der kan bruges til land-/skovbrug eller en ATV, som kan give masser af sjove stunder i fritiden, så får du en maskine i topkvalitet her. Hvis du har specifikke krav til, hvad din Hisun ATV eller Hisun UTV skal bruges til, så anbefaler vi dig at se på vores side: tilbehør til ATV. Her finder du alt det nødvendige udstyr, som kan effektivisere opgaver og gøre oplevelsen ved at have en Hisun ATV eller Hisun UTV større.

Vi har noget for enhver smag, så uanset hvilken type ATV eller UTV du foretrækker, er vi sikre på, du finder den her. Du kan vælge mellem følgende typer af Hisun ATV og Hisun UTV modeller:

Hisun UTV med elektrisk motor
Hisun ATV med træk
Hisun UTV med indbygget varme
Hisun UTV med lad med tip-funktion
Hisun UTV med plads til to eller fire personer
Hisun UTV på plader godkendt som bil
Hisun UTV med firehjulstræk

HISUN UTV MED ELEKTRISK MOTOR BYGGET TIL OFFROAD KØRSEL

Vores Hisun UTV modeller er som skabt til offroad kørsel. Med en Hisun UTV med plads til fire personer kan du tage familien eller vennerne med på jagt eller med på en sjov omgang offroad kørsel, hvor I får testet de uafhængige støddæmpere på alle hjul af. Den stærke og solide ramme sørger for, at sikkerheden altid er i top, uanset hvilket terræn I kører i.

Mærk adrenalinen suse i kroppen, når I kører gennem et kuperet terræn, samtidig med I kan nyde stilheden fra den lydløse elektriske motor. Her kommer I virkelig i forbindelse med naturen, uden at forstyrre den mere end højst nødvendigt. Lithium batteriet giver en særdeles god rækkevidde på hele 90 km, så sæt bare hele dagen af til en sjov oplevelse.


INDREGISTRER DIN HISUN ATV ELLER HISUN UTV

Ved et udvalg af vores Hisun ATV modeller og Hisun UTV modeller har du mulighed for at indregistrere køretøjet, så dit køretøj kan bruges til både vejbrug og landbrug. Dette giver mulighed for, at private førere ned til 16 år med traktorkørekort kan køre på landevejene. Du kan se præcis hvilke modeller, der kan indregistreres ved at klikke på de forskellige Hisun ATV og Hisun UTV modeller.