Indlæser...

Løv & Ukrudt

Kvalitets løvsuger og fliserensere

Underkategorier
Til efteråret er løvblæseren og løvsugeren et godt redskab i vedligeholdelsen af de grønne udearealer. Med en effektiv løvsuger kan du hurtigt fjerne blade i en enkelt arbejdsgang. Vores professionelle modeller bliver heller ikke stoppet af kogler, smågrene og andet haveaffald, der ligger naturligt spredt på plæner og gangarealer. En del af modellerne kan også benyttes til opsamling af småt afklip fra buske og træer.

Vores løvblæsere og løvsugere


Hos RC Holm finder du løvsuger og løvblæsere i flere størrelser og kapaciteter. Vi har mindre selvkørende løvsuger/universalsugere og løvblæsere, der er ideelle til vedligehold af mellemstore udearealer. Med en kombineret flishugger er det opsamlede materiale klart til at blive komposteret.

Skal du arbejde på et lidt større områder, kan en mellemstørrelse løvblæser/suger opbygget på trailer til brug med havetraktor være et effektivt redskab. Har du brug for en rigtig kraftkarl, er vores løvsuger med beslag til ophæng på trailer eller lad til professionelle entreprenører, hvor der skal ryddes store områder som parker, idrætspladser o.l ideel.

Se de enkelte produkter for specifikationer. Har du spørgsmål, står RC Holm klar til at hjælpe og rådgive.

Løvsuger eller løvblæser?


En løvsuger fjerner løvene med det samme, så det kan bortfjernes helt. Det sparer en arbejdsgang i forhold til løvblæseren, hvis blade og andet affald skal samles sammen. Med en opsamler og kombineret flishugger, får du straks materiale klart til at blive smidt direkte på kompostbunken for hurtig nedbrydning. Store, massive dynger af blade kan have en ødelæggende effekt på græsplænen og resulterer i dårlig græsvækst og bare pletter eller mosbegroning.

Skal løvene derimod blot fjernes fra stier, vej og gangarealer, kan en løvblæser klare arbejdet hurtigt og enkelt. Her kan du nemt blæse løvene derhen, hvor de kan formulde naturligt over efteråret og vinteren, så bevoksningen gødes af de nedfaldne blade. Er der mulighed for at lade blade ligge på hensigtsmæssige områder, vil det gavne næste års plantevækst, give mad til regnorme og andet småkravl og fungerer som overvintringssted for en række nyttedyr.