Indlæser...
Ukrudtsbørste/fliserenser

Ukrudtsbørste/fliserenser

Slip for det hårde arbejde med en fliserenser eller en ukrudtsbørste

2 varer

Faldende orden
pr. side

2 varer

Faldende orden
pr. side

Ukrudsbørste og fliserenser

Du skal ikke lade dine fliser stå urørte ret lang tid, før naturen tager over. Ukrudt pibler frem, og alger formerer sig på overfladerne af de stenbelagte områder. Sådan er det bare, men der er heldigvis gode råd til, hvordan du holder dine fliser rene og pæne.

Hos RC Holm har vi specialiseret os i indkøb af maskiner og andre produkter, der gør arbejdsgange en del lettere. Især ved landbrug og anlæg. Derfor kan du her på siden finde en maskine, der hjælper dig med at få de tilgroede fliser rene igen. Uanset hvor store arealer du arbejder på.

Gør arbejdet langt mere overskueligt


Skal du fjerne alger og ukrudt ved hjælp af håndkraft, bliver projektet ofte så uoverskueligt, at det slet ikke bliver til noget. Og så vokser problemet dig til sidst over hovedet. Der skal vi helt undgå at komme hen.

Derfor kan du her på siden finde en fliserenser, der klarer sagen for dig. Den kræver ikke andet af dig, end at du skal skubbe den. Så renser den fliserne eller brostenene på sin vej.

Den er perfekt til dig, der skal rengøre eller holde store arealer. Måske varetager du kommunale områder fyldt med brosten, eller måske er du anlægsgartner, der dagligt støder på algebelagte overflader.

Roterende stålbørster klarer sagen


Vores fliserenser har roterende stålbørster, der nænsomt og effektivt renser dine brosten eller fliser for alger og snavs. Du skal ikke være bange for, at den ødelægger overfladen: Det gør den nemlig ikke. Stålbørsterne er beskyttet af en kappe lavet af plastik. På den måde er du sikret, at stålfibre ikke slår sig fri og skader maskinen eller dig.

De roterende stålbørster er perfekte til alle slags overflader, og de kan tilmed klare at rense sten helt tæt på kantsten også.

De roterende bevægelser er skånsomme, og du kan se resultater, så snart maskinen sættes i gang. Når først du har haft den i hænderne, kommer du aldrig til at bruge andet.

Undgå brug af unødig gift


I mange år har det været almindeligt at gøre brug af diverse giftstoffer og kemikalier til at holde haven og grønne områder fri for ukrudt og alger. Det er heldigvis en ærgerlig tendens, vi bevæger os hastigt væk fra.

Vi skal passe godt på vores omgivelser. Derfor bruger vores fliserensere ikke gift eller ukrudtsmiddel. Børsterne klarer jobbet helt fint selv.

Du kan derfor med ro i sindet køre over dine fliser med maskinen.

Tjek andre produkter ud


Vi er ikke kun leveringsdygtige i rensere til dine fliser. Vi har meget mere i vores sortiment. Og det kan sagtens være, du skal have mere i kurven, når du nu alligevel er på besøg.

Måske har vi det, du ikke vidste, du manglede?

Det kan også være, du leder efter et produkt, vi ikke har i vores sortiment. I så fald vil vi gerne høre fra dig. Vi er her nemlig for vores kunders skyld, og derfor udvider vi ofte vores sortiment efter jeres ønske.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål


Ring til os på 86997314, hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du søger noget, vi ikke umiddelbart har. Fang os også på mail [email protected]. Så vender vi tilbage, så snart vi kan.

Vores produkter er ikke tilfældigt udvalgt. Vi orienterer os hyppigt i det marked, vi handler med. Derfor ved vi altid, hvilke produkter der er de bedste, og dem fører vi her på vores side.