Indlæser...
Shineray MC

Shineray MC

El motorcykel og offroad crosser

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Klargøring af mc - samt plade til mc.
  SKU: mcklar Klargøring af mc - samt plade til mc.
  2.248,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. -36% Motorcykel Retro - Classic 400 EFI - Indsprøjtning. OVERGEMT NYE . årg 12-2021
  SKU: XY400-2 Motorcykel Retro - Classic 400 EFI - Indsprøjtning. OVERGEMT NYE . årg 12-2021
  Tilbudspris 28.750,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 45.000,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage

3 varer

Faldende orden
pr. side

El motorcykel

Drømmer du om at eje en el motorcykel? Flere og flere er begyndt at tænke i nye og mere grønne baner, når de skal anskaffe deres næste køretøj. I stedet for at være afhængig af dyre benzindrevne biler eller motorcykler, er mange begyndt at skifte over til elektriske transportmidler i stedet, til gavn for både miljø og natur, uden at gå på kompromis med deres muligheder for transport i hverdagen.

Med en el motorcykel kommer du nemt og hurtigt rundt i både byerne og udenfor byområder. Den er det oplagte valg til dig, der ønsker noget andet end et benzindrevet køretøj.

Med en el motorcykel får du en lang række fordele som for eksempel:

 • Nem parkering både i og udenfor byen
 • Hurtig opladning
 • Lang rækkevidde

 

El motorcykel - det grønne valg

Mange, særligt folk der bor i byområder, er begyndt at skifte væk fra at have en dyr bil til noget mere simpelt såsom en el motorcykel. Det kan der være mange grunde til, men én ting er sikker: Når du vælger at købe en el motorcykel, foretager du også et bevidst grønt valg.

Med en el motorcykel slipper du for at bruge penge på dyrt brændstof og du gør noget godt for miljøet og naturen. En el motorcykel udleder ikke emission af nogen art, og dermed forurener den ikke luften omkring dig.

 

Oplev den lydløse acceleration med en el motorcykel

Vores el motorcykel kommer med en 4000 watt elmotor, hvilket sikrer dig en lynhurtig acceleration. Noget af det motorcyklister holder mest af ved deres motorcykler er netop motorcyklens evne til hurtigt at accelerere, så man virkelig kan mærke adrenalinen pumpe i kroppen. Dén følelse kommer du også i den grad til at opleve med en el motorcykel.

Forskellen fra en el motorcykel til en almindelig benzindreven motorcykel opdager du hurtigt: Din el motorcykel er nemlig lydløs. I stedet for at ose og larme, kan du nu i stedet nyde både hastigheden og den lydløse kørsel. Når først du har vænnet dig til det, vil du ikke undvære den igen.

 

Masser af fordele ved en el motorcykel

Når du køber en el motorcykel, køber du ikke bare et transportmiddel. Du køber et mindre teknologisk vidunder. En el motorcykel er spækket med spændende teknologiske fordele, som du ikke får med almindelige motorcykler.

Det at køre en el motorcykel er en helt ny måde at køre motorcykel på. Det enorme moment du får helt fra det første vrid på gashåndtaget, giver en oplevelse af en maskine, som gør præcist hvad du tænker på. En el motorcykel er utrolig manøvredygtig, og klarer selv de skarpe sving til topkarakter.

Her hos RC Holm har vi allerede indset det: Elektriske motorcykler vil helt sikkert blive en del af fremtiden. De kan bare noget, som de traditionelle motorcykler ikke kan.

 

Rækkevidde og opladningstid for en el motorcykel

Noget af det de fleste gerne vil høre mere om når de overvejer en el motorcykel, er rækkevidden og opladningstiden. Vores el motorcykel giver dig en rækkevidde på op til 70 km, afhængigt af temperatur, terræn og vægt. Det er altså mere end rigeligt til de flestes daglige behov. Rækkevidden giver de mest optimale betingelser for en fleksibel og fri hverdag.

Når du skal oplade din el motorcykels batteri, har du to muligheder. Enten kan du oplade batteriet, mens det sidder på el motorcyklen, eller du kan vælge at tage batteriet ud og tage det med dig. Det er smart, hvis du ikke lige har en ladestander til rådighed, hvor du bor eller arbejder. Det giver dig flere muligheder for at lade din el motorcykel op, uanset hvor du er.