Indlæser...

Flishuggere PTO

PTO flishugger til traktor i flere størrelser

5 varer

Faldende orden
pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Pto flishugger til traktor

Vil du gerne eje en flishugger pto, som du kan spænde på din traktor?

Hos RC Holm kan du finde lige præcis den flishugger, som du står og mangler. Her på siden kan du se samtlige af vores flishuggere pto, der egner sig til brug sammen med traktorer. Med en maskine til flis er det nemt at lave dit træaffald til flis, og du skal ikke bruge tid på at køre det bort eller lave bål af det.

Vi sælger vores maskiner til både erhvervsdrivende og private. Alle vores maskiner egner sig til professionelt brug, men du kan også sagtens anvende dem til formål hjemme i privaten. Vores maskiner bliver solgt til en konkurrencedygtig pris, og vi er altid mand for at lave et godt tilbud til dig.

Hvilke funktioner efterspørger du hos en flishugger pto?


Er det vigtigt for dig, at din flismaskine er udstyret med en hydraulisk indføring? Eller at den er udstyret med et no stress system? Og hvad med det træ, du skal lave til flis? Er det tilstrækkeligt med en funktion, der kan klare 13 cm? Eller skal der kunne være helt op til 16 cm?

Inden du lægger dig fast på hvilken maskine, du skal købe, er det afgørende, at du stiller skarpt på de behov, du har. Prisen på de forskellige maskiner afhænger i høj grad af de funktioner, du får med i købet.

Køb en flishugger og skån miljøet


En flismaskine er miljøvenlig. Den hjælper dig med at komme af med dit træaffald på en miljøvenlig måde. I stedet for at du skal køre dit overskydende træ væk eller brænde det af over et bål, kan du omdanne det til flis i stedet.

Den røg, der kommer op, når du brænder træ af, er ikke god for naturen, så du kan derfor nemt gøre miljøet en tjeneste, hvis du i stedet laver dit træaffald til flis. Med en flismaskine, som du kan spænde på din traktor, kan du nemt lave træ om til flis, og det er der flere gode ting ved.

Bestil en flishugger pto - vi sidder klar til at hjælpe dig


Er du i tvivl om, hvilken flishugger du skal købe? Eller brænder du inde med spørgsmål i forhold til de funktioner, du får med i købet, når du køber en af vores maskiner? Så kontakt os endelig.

Vi hjælper dig gerne med at få svar på alle dine spørgsmål og også med at vurdere, hvilken maskine der vil passe bedst til de behov, du har. Slå på tråden eller send en mail afsted.

Du kan fange os på telefon 86 99 73 14 i vores åbningstid på alle hverdage, og du kan også sende en mail afsted til os på [email protected]. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, når vi har modtaget din mail.