Indlæser...
HONDA 2,1 HK Lodret

HONDA 2,1 HK Lodret

Her finder du Honda motor på 2,1 HK med lodret aksel

1 vare

Faldende orden
pr. side
  1. -15% Honda GXV50U SER-OH 2,1 hk Aksel 5/8" x 32 mm -  LODRET aksel
    SKU: GXV50U SER-OH Honda GXV50U SER-OH 2,1 hk Aksel 5/8" x 32 mm - LODRET aksel
    Tilbudspris 3.918,75 kr Inkl. moms Vejl. pris: 4.610,00 kr Inkl. moms
    Restordre

1 vare

Faldende orden
pr. side

Find din næste lodret Honda motor her

Honda er en japansk producent, og er et respekteret og velrenommeret mærke på verdensplan. Honda er specialister på området for motorer, og det er ingen undtagelse når det gælder en lodret Honda motor. Honda er en pioner inden for teknologisk innovation, og er kendt for at producere udstyr i særdeles høj kvalitet med en pålidelig ydeevne og en høj effektivitet. Honda har en lang historie med at producere kraftfulde motorer med en imponerende ydeevne og levetid.

Honda motor med lodret aksel

Honda har en stor produktion af motorer med lodret PTO (Power Take Off) aksel. Disse bruges typisk til havetraktorer, plæneklippere, fræsere og andre maskiner til havebrug. Med en lodret Honda motor sikrer man sig en motor med en lang levetid og en høj ydeevne. Det er derfor med god grund at en lodret Honda motor er det foretrukne mærke, når det kommer til havemaskiner og mindre landbrugsmaskiner.

Høj pålidelighed og formidabel ydeevne

Med en effekt på 2,1 HK, så er Honda GXV50U SER-OH den ideelle lodret Honda motor, da den har en høj brændstofeffektivitet, et lavt støjniveau samt en kraftfuld ydeevne. Den har en pålidelig og ubesværet startfunktion, og starter let i al slags vejr og udviser driftssikkerhed i alle former for terræn. En lodret Honda motor er derfor et godt og pålideligt valg uanset om du er professionel eller dyrker have på hobbyplan.

Denne Honda motor med lodret aksel er det oplagte valg til dig, der har brug for en effektiv motor til din havetraktor, plæneklipper, jordfræser eller anden mindre maskine til vedligehold af udendørsarealer.

En lodret Honda motor er derfor en god investering for dig der gerne vil sikre dig, at dit arbejde kan udføres med høj effektivitet. Med den høje ydeevne kan du dække et højere areal, og derved få dit arbejde udført hurtigt og effektivt. Og altid med et tilfredsstillende resultat. En langtidsholdbar investering

Hondas lodrette motorer er også kendt for at have en lang holdbarhed, og er derfor en god investering for dig der arbejder med at vedligeholde udeområder. Med den rette form for vedligehold, så kan en lodret Honda motor udføre arbejdet for dig i mange år frem i tiden.

Ved at vedligeholde din motor kan du sikre optimal ydeevne, og du kan undgå unødvendig slitage på motoren og dens komponenter. Du bør sikre, at motoren har den rette olie, og at olieniveauet er passende. Derudover bør motorens komponenter, såsom luftfilter, brændstoffilter og tændrør, efterses med jævne mellemrum. Ved at opdage eventuelle fejl eller slitage i tide, kan du undgå yderligere skade på motoren. Skulle uheldet alligevel være ude, så fås reservedele til en lodret Honda motor til fornuftige priser.