Indlæser...

Masterpac Pladevibrator

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Masterpac PCR3820 Honda GX160 transporthjul
  SKU: PCR3820 Masterpac PCR3820 Honda GX160 transporthjul
  37.375,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. Masterpac PCR4025 HondaGX160 transporthjul
  SKU: PCR4025 Masterpac PCR4025 HondaGX160 transporthjul
  44.547,50 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 3. Masterpac PCR6037 HONDA GX270
  SKU: PCR6037H Masterpac PCR6037 HONDA GX270
  99.875,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 4. Masterpac PCR7060LS Lombardini/kohlar diesel elstart.
  SKU: PCR7060LS Masterpac PCR7060LS Lombardini/kohlar diesel elstart.
  131.250,00 kr Inkl. moms
  Udsolgt

4 varer

Faldende orden
pr. side

Pladevibrator fra MAsterpack

Står du og mangler en pladevibrator? Og er det vigtigste for dig, at du får valgt den model, der er ideel til de opgaver, du skal bruge den til?

Hos RC Holm har vi alt, hvad hjertet begærer inden for vibrationsmateriel af mærket Masterpac. Du kan både købe en jordloppe, der er nem at flytte rundt med eller en større en, der er ideel til opgaver, som kræver en pladevibrator med mere vægt og flere funktioner. Flere af vores stampere er udstyret med transporthjul og vandtank. 

Vi sælger vores maskiner til både erhvervsdrivende og private, men de er alle stærke og holdbare nok til, at de kan anvendes til professionel brug. Uanset hvilken Masterpac du vælger her på siden, kan du være sikker på, at du får en maskine, du kan have mange år frem i tiden, og som er af høj kvalitet.

Du kan læse mere om hver enkelt pladevibrator ved at klikke dig ind på den enkelte model.
Modellen er udstyret med Honda-motorer
Masterpac kører med Honda-motorer, som er kraftfulde og holdbare. Størrelsen på motoren afhænger naturligvis af den størrelse stamper eller pladevibrator, du vælger at købe. Du kan både købe en, der kører på benzin eller diesel, og vores maskiner fås i mange forskellige prisklasser.

Er du i tvivl om, hvilken maskine der passer bedst til dine behov? Så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon eller mail. 
Skær i asfalt med en Masterpac pladevibrator
En af vores Masterpac pladevibratorer er udstyret med en asfaltskærer. Der er tale om en let model, der har en gennemført og helt perfekt stabilitet. Den har en kampvægt på 83 kilo, og den kører fremad ved, at du skubber den manuelt.  

Vil du gerne vide mere om maskinen? Så klik dig ind på den her på siden, så du kan læse alle dens specifikationer. 
Vil du have vores hjælp til at købe den rigtige maskine?
Det kan være svært at gennemskue, hvilken maskine der vil være den helt rigtige til de opgaver, du står overfor. Vi kender vores maskiner ind og ud, og derfor kan vi være behjælpelige med at finde den, der bedst matcher dine behov.

Vil du gerne i kontakt med os, kan du enten ringe eller skrive til os. Du kan fange os på telefon 86 99 73 14, eller du kan skrive til os på [email protected]. Vi er ved telefonen i vores åbningstid, og vi svarer på din mail, så hurtigt vi kan. Vi ser frem til at høre fra dig.