Indlæser...
Minilæsser

Minilæsser

Underkategorier
En minilæsser er en alsidig og fleksibel entreprenørmaskine med utallige anvendelsesmuligheder inden for en lang række brancher og erhverv så vel som i private sammenhænge. Særligt i landbruget er minilæsseren en uundværlig del af maskinparken til blandt andet at grave, løfte og transportere jord, træ, haveaffald, foder, gødning, byggematerialer m.m. fra A til B.

Hos RC Holm har vi et stort udvalg af robuste og pålidelige læssemaskiner med høj ydeevne. Takket være det dybe tyngdepunkt har vores minilæssere altid god kontakt med jorden, så de står fast og sikkert, selv på skråt og ujævnt terræn. Med en minilæsser fra RC Holm kan du arbejde trygt og sikkert på steder, hvor andre maskiner kan have svært ved at komme til. Se hele vores udvalg her på siden og kontakt os på 86 99 73 14 for mere information eller hjælp til, hvilken læssemaskine der egner sig bedst til dit formål.

Find en minilæsser, der matcher dit behov


Går du med overvejelser om at investere i en minilæsser til privat eller erhvervsmæssig brug? Så er du havnet det rette sted. Hos RC Holm har vi et stort udvalg af robuste, fleksible og skridsikre læssemaskiner i flere størrelser og vægtklasser, som kan klare en bred vifte af løfte-, grave- og transportopgaver inden for erhverv som for eksempel landbrug, byggeri og anlægsgartneri.

Minilæsseren er med tiden blevet en uundværlig del af enhver moderne maskinpark. Den er nemlig ikke bare velegnet til tunge løft og transport, men også til en lang række andre arbejdsopgaver - hele året rundt. Samtidig fylder den ikke nær så meget som en gravemaskine og andre store maskiner.

Hvilken læssemaskine du bør vælge, afhænger i høj grad af de arbejdsopgaver, du står overfor. Det siger næsten sig selv, at en læssemaskine, som fortrinsvis skal bruges til at løfte og transportere halmballer, foder og lignende i landbruget, skal have en vis løftehøjde. Skal du derimod hovedsageligt bruge den på egen grund, i haven eller sommerhuset, for eksempel til transport af jord, træ- og haveaffald, er løftehøjden måske knap så vigtig som kapaciteten.

Første skridt er derfor at overveje, hvad læssemaskinen fortrinsvis skal bruges til. Det ved du formodentlig allerede, eftersom du er landet her. Dernæst er der især tre tal, du bør holde øje med:

  1. Løftehøjde

  2. Løftekapacitet

  3. Motorkapacitet


Løftehøjden varierer fra maskine til maskine, men ligger som regel et sted mellem 1,5 og 3,5 meter. Ofte hænger løftehøjde og -kapacitet tæt sammen, således at løftekapaciteten stiger med løftehøjden. På samme måde er motorstyrken betinget af læssemaskinens højde og vægt.

Det kan forståeligt nok være svært at gennemskue, hvilken minilæsser der egner sig bedst til hvilke arbejdsopgaver. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til, hvilken læssemaskine du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86 99 73 14 i tidsrummet 10-15 eller sende en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for få timer.

Ergonomisk indrettede minilæssere


Foruden basale krav til løftehøjde, løftekapacitet og motorkapacitet er det selvsagt også vigtigt at vælge en minilæsser, som er ergonomisk og komfortabelt indrettet, så du så vidt muligt undgår at få ondt i ryggen eller i værste fald pådrage dig en rygskade over tid.

Vores Bernards-læssemaskiner er indrettet med lav opstigning, så du sikkert og bekvemt kan komme op i førersædet. Sædet opfylder alle krav til en ergonomisk arbejdsplads og gør det muligt at sidde i læssemaskinen i lang tid uden at få ondt i ryggen. Desuden er der god udsigt fra kabinen, så du ikke behøver at vende og strække dig for at se, hvad der ligger foran dig. Det betyder, at du kan koncentrere dig 100% om dit arbejde.

På grund af det dybe tyngdepunkt står minilæsseren altid sikkert på jorden, selv under hårde betingelser. Skråt og ujævnt terræn er intet problem - og takket være sin kompakte størrelse kan minilæsseren ofte komme til på steder, hvor andre og større maskiner må give op.

Den kompakte og lave konstruktion er dog ingen hindring i forhold til at nå store løftehøjder. De større Bernards-modeller kan uden problemer læsse køretøjer med høje læssekanter og nå øverste halmballe. Læssearmen er vridningsfast og tillader præcist arbejde, selv ved høj belastning.

Tilbehør og reservedele til din minilæsser


Du kan nemt udskifte enkelte reservedele samt opdatere og optimere din minilæsser med et stort udvalg af tilbehør, som gør arbejdet med maskinen endnu mere komfortabelt og effektivt. Find alt i tilbehør og reservedele til din minilæsser hos RC Holm. Husk at du altid har 14 dages returret.