Indlæser...
Minigraver

Minigraver

Underkategorier

Minigraver med benzin- og dieselmotor


Hos RC Holm finder du et stort udvalg af minigravere. Vi har både versioner med benzinmotorer, dieselmotorer og endda også en model, der er batteridrevet. Uanset om du mangler en minigraver til at varetage større eller mindre opgaver, kan du finde en model, der passer til dit behov.

Minigravere fra Bernards


Vi har et stort udvalg af minigravere fra det tyske mærke Bernards. Vi har modeller fra 0,5 til 6 tons. Gravemaskinerne fra Bernards er alle effektive og har en lille drejeradius. De er nemme at vedligeholde og brugervenligheden er i top. Bernards har også tænkt på arbejdskomforten, og deres gravemaskiner er derfor støjsvage og har lav-vibrationssæder. Maskinerne har et intelligent driftssystem, der maksimerer effektiviteten og reducerer driftsudgifter. Maskinerne fås fra 500 kg og helt op til 6 tons. Vores største model har 49 hestekræfter og er udstyret med en Yanmar motor. Uanset hvilken model du køber, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top med en minigraver fra Bernards.

Elektrisk minigraver


Et alternativ til de tungere maskiner er den elektriske minigraver - også kaldet mikrograver. Den har en 24V elmotor og indbygget lader. Hvis du ikke vil være afhængig af batteriets levetid, kan du bruge det medfølgende kabel. Den har et 360 graders tårn og en gravedybde på 1,2 meter, og derfor er den et oplagt valg til mindre graveopgaver. Det er muligt at montere en benzinmotor på maskinen, så den bliver en hybrid.

Mikrograveren er en mindre model, og den er dermed nem at manøvrere på små steder, hvor der ikke er meget plads til rådighed. Med mikrograverens larvefødder er der mulighed for at navigere sikkert på ujævnt terræn. Trods den lille størrelse er mikrograveren komfortabel og stabil. Da den er eldrevet, er den CO2 neutral, hvilket også gør den egnet til arbejde i lukkede rum. Denne type maskine er ovenikøbet et prisvenligt alternativ til de motordrevne mikrogravere.

Carter Minigraver


Vores tungeste traditionelle gravemaskine med kontravægt er fra det kvalitetsbevidste mærke Carter. Minigraveren har en gravedybde på hele 2,6 meter, og med en 3 cylindret motor og 20 hestekræfter kan maskinen klare de fleste opgaver. Den har en smal bredde og kan let transporteres på en anhænger.

Edderkoppen


Edderkoppen er en lidt anderledes type minigraver, der egner sig perfekt til mindre opgaver på steder, hvor det er svært at få plads til en almindelig gravemaskine. Den har en gravedybde på 210 cm og en rækkevidde på 240 cm. Edderkoppen har en 35 cm skovl og to betjeningshåndtag. Denne type gravemaskine har hjul og støtteben i stedet for larvefødder. Det gør den nem at transportere på et almindeligt anhængertræk. Støttebenene og hjulene kan afmonteres og byttes rundt for at gøre transporten lettere. Edderkoppen kan både bestilles med og uden klargøring. Klargøringen tager ca 10 timer. Gravemaskinen kan leveres med dieselmotor mod merpris.

Tilbehør til minigraver


Hos RC Holm kan du også få et stort udvalg af tilbehør til minigravere.
Herunder kan nævnes planerskovle i størrelser fra 100-120 cm. Planerskovlene har stærke slidskær og fås som kipbare. Du kan også finde lerskovle i størrelser fra 20 cm til 80 cm.
Af ekstra tilbehør kan nævnes:

  • pælebor til hydraulisk pælebor

  • batteri til mikrograver

  • pælebor fra 100 mm til 200 mm

  • hydraulisk pæleborsmotor inkl bor

  • stubfræser/rodfræser

  • hydraulisk hækkeklipper

  • rive til minigraver

  • fejekost/opsamler

  • asfaltskærer


Spørg RC Holm til råds


Når du skal ud og investere i en minigraver, er der mange faktorer at tage højde for. Skal den bruges indendørs eller udendørs? Skal den kunne navigere på mindre arealer? Hvilke typer graveopgaver skal den kunne udføre? Minigraveren skal gerne både matche dine behov og dit budget. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring og rådgiver dig, hvis du er i tvivl om dit nye køb.