Indlæser...
EL SCOOTER TIL INDREGISTRERING

EL SCOOTER TIL INDREGISTRERING

Bredt udvalg af elektriske scootere, der kan indregistreres

6 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -20% Classic el motorcykel 4000watt koksgrå
  SKU: eclassic Classic el motorcykel 4000watt koksgrå
  Tilbudspris 24.875,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 31.125,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. Elektrisk offroad 4000w - 45 scooter på plader
  SKU: RCE-02 Elektrisk offroad 4000w - 45 scooter på plader
  28.750,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 3. -7% STRADA street til nummerplade 45 og 30 KM/T GRÅ scooter, el scooter, løbehjul - foldbar - dual hub motor 2000w.
  SKU: ESStreetG STRADA street til nummerplade 45 og 30 KM/T GRÅ scooter, el scooter, løbehjul - foldbar - dual hub motor 2000w.
  Tilbudspris 8.125,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 8.750,00 kr Inkl. moms
  På lager
 4. -7% STRADA street til nummerplade 45 og 30 SORT scooter, el scooter, løbehjul - foldbar - dual hub motor 2000w.
  SKU: ESStreet STRADA street til nummerplade 45 og 30 SORT scooter, el scooter, løbehjul - foldbar - dual hub motor 2000w.
  Tilbudspris 8.125,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 8.750,00 kr Inkl. moms
  Få tilbage

6 varer

Faldende orden
pr. side

Bredt udvalg af el scootere

Her på siden finder du vores brede udvalg af el scootere. Det unikke ved flere af vores el scootere er, at de er foldbare, hvilket betyder, at de er utrolig praktiske i hverdagen uanset om du bruger el scooteren til at køre på arbejde, i skole eller blot ønsker at bruge den i din fritid.

Vores el scootere kan fås både med og uden plader - vi hjælper dig gerne i gang med indregistreringen af din el scooter. Fordelen ved en el scooter med plader er, at den så må køre op til 45 km/t frem for de 30 km/t som en el scooter uden plader må køre. Derudover må en el scooter på plader køre på almindelige veje.

Kom hurtigt frem i trafikken med en el scooter - uden skadelige emissioner

El scootere er blevet et populært valg for mange, der ønsker at kombinere praktisk transport med miljøvenlighed og effektivitet. Særligt inde i byerne er en el scooter det optimale valg af transportmiddel. Deres evne til at levere en omkostningseffektiv og sjov køreoplevelse gør en el scooter til et ideelt valg til både korte og mellemlange ture.

Med en el scooter kan du nyde friheden ved at udforske byen uden at skulle bekymre dig om hverken trafikproblemer, skadelige emissioner eller mangel på parkeringspladser.

Med en foldbar el scooter fra RC Holm kan du nemt og hurtigt tage dit transportmiddel med dig, hvor end du skal hen. El scooterne er perfekte til dig der pendler - du kan endda tage el scooteren med i tog, busser eller bag i bilen.

El scooter med plader

Ønsker du en el scooter med plader er det også en mulighed. Som udgangspunkt er flere af vores el scootere uden plader, men de kan alle registreres til plader. Fordelene ved en el scooter med plader er, at du så må køre med op til 45 km/t ligesom du også må køre på de almindelige veje.

Dette åbner op for nye muligheder for transport, da du ikke længere er begrænset til kun at køre på cykelstier eller i private områder. Du kan dermed nemt komme rundt i byen og tage de samme ruter som biler og motorcykler. Vær dog opmærksom på, at du ikke må køre på hverken motorvej eller motortrafikvej.

El scooter til indregistrering - sådan gør du

For at indregistrere din el scooter og få plader i Danmark skal du følge visse trin og opfylde specifikke krav. Det er blandt andet et lovkrav, at du har en gyldig forsikring, der dækker, hvis uheldet skulle være ude.

Derudover skal du betale registreringsafgifter og eventuelle årlige afgifter. Disse afgifter kan variere afhængigt af el scooterens vægt, effekt og andre faktorer. Herudover skal du udfylde en ansøgning om indregistrering af din el scooter.

Ansøgningsformularen kan findes på Motorstyrelsens hjemmeside eller hos det lokale motorkontor. Du skal her oplyse detaljer om el scooteren. Som en del af ansøgningen skal du desuden vedlægge dokumenter, der beviser din identitet, såsom et gyldigt kørekort eller pas.