Indlæser...

Motor Tilbehør

Underkategorier

Reservedele til plæneklippermotor


Er du på udkig efter reservedele og tilbehør til motorplæneklipper, er du kommet til det rigtige sted. RC Holm fører et velovervejet udvalg af dele til plæneklippermotorer.

Du finder kiler/not, koblinger, startbokse, batterier m.m. hos os. Vi fører universaldele, der passer til de fleste maskiner. God kvalitet er et af vores mål, og vi sælger kun reservedele der holder den høje kvalitet. Klik på billedet for at få flere oplysninger om reservedelene og for at bestille.

RC Holm har ekstra dele og udstyr til din plæneklipper. Vi fører pasfjedre, noter til forskellige aksler, samt magnetiske koblinger med mere. Den magnetiske kobling virker som et almindelig remhjul eller en slyngkobling. Denne bliver dog aktiveret via elektrisk kobling, som får remhjulet til at aktivere via magnetisk kobling i stedet for via bakker som en almindelig slyngkobling. Slyngkoblingen virker med 12 Volt. Der er ingen grund til at opgive plæneklipperen, selvom den opgiver ævred!

Både for private og professionelle er plæneklipning og græsslåning nemmere at gå til med udstyr, der virker. Det sparer både arbejdstimer og frustrationer. Sliddele og reservedele til motorplæneklippere kan oftest udskiftes uden større problemer, og give din plæneklipper en længere levetid. Den rigtige løsning indenfor reserve- og sliddele kan forlænge brugstiden på din plæneklipper markant.

Du kan udskifte store dele af plæneklipperens udstyr, når de enkelte dele er slidt eller ødelagte, så de arbejdstimer, du investerer i reparationen betaler sig. RC Holm leverer reservedele på kun 1 til 4 dage og sætter en stolthed i at yde god service og rådgivning.

Kontakt os i dag


Har du brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte RC Holm på tlf +45 8699 7314 eller [email protected]. Finder du ikke den reservedel, du mangler, forsøger vi gerne at finde den til dig.