Indlæser...

Loncin Motor Vandret

Få den kraft og pålidelighed, du har brug for til dit næste projekt med en Loncin horisontal motor.

Fra plæneklippere til generatorer tilbyder disse motorer førsteklasses ydeevne og holdbarhed for at hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Underkategorier

LONCIN MOTOR - ET PRISVENLIGT ALTERNATIV

I årevis har vi hos RC Holm forhandlet motorer fra Loncin. Men selvom Loncin er et stort og kendt brand i Asien, er der stadig mange i Europa, der ikke ved, hvad en Loncin motor egentlig er. Loncin er en kinesisk motorproducent, der producerer miljøvenlige motorer med lavere CO2 udslip til skarpe priser. I de fleste tilfælde kan Loncin udføre samme stykke arbejde, som en Honda motor kan. Loncin er blot et billigere alternativ.

HVAD ER EN VANDRET MOTOR?

En vandret motor har en horisontal akse - altså en akse, der ligger på tværs. Denne type motor kan anvendes på flere maskiner såsom havetraktor, sneslynger, med reduktionsgear til gokart, minigraver, fodremaskiner, både, pramme, staldkat, fræser samt mange flere. Motorerne fås fra 2,5 HK og helt op til 37 HK. Den vandrette motor fås både som benzin- og dieselmotor. Den findes i akselstørrelser på 15mm, 16mm, 18mm, 3/4" - 19,05mm, 20mm, 25mm, 1" - 25,4 mm og 1.7/16" (36,5 mm). Hos RC Holm finder du både Honda- og Loncin motorer med vandret aksel. Mange af vores motorer kan bruges som erstatning for Briggs & Stratton motorer (de kendes også som en B&S motor). Denne type er standard motor i mange havemaskiner og havetraktorer.

HØJ SERVICE OG HURTIG LEVERING

Er du tvivl om du hvilken type motor, der passer bedst til dit behov? Hos RC Holm er det vigtigt for os at yde en god service, og derfor sidder vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig på vej. Vi kan kontaktes på telefon86 99 73 14eller på [email protected] I samspil med den gode service bestræber vi os altid på at sende din vare hurtigst muligt.