Indlæser...

Honda Motor Vandret

En Honda motor er lig med kvalitet og høj ydeevne.

Alle motorer fra japanske Honda kommer med 3 års garanti. Se udvalget herunder

Underkategorier

Honda motor 

Det japanske mærke Honda er kendt for sine kvalitetssikre og driftsikre motorer, som i generationer har givet trofaste kunder. Honda er verdens største producent af forbrændingsmotor i forhold til antal motorer produceret. Det multinationale selskab producerer årligt mere end 14 millioner forbrændingsmotorer, hvilket sikrer høj kvalitet til forbrugervenlige priser. Udover de mange producerede motorer, er Honda også verdens største producent af motorcykler og den 7 største bilfabrikant i verden ifølge Forbes.

GX SERIE OG GP SERIE

Hos RC Holm leverer vi motorer af høj kvalitet, der dækker forskellige behov. Som en del af vores motor sortiment fra Honda, har vi både den professionelle GX serie GX100, GX120, GX200, GX270, GX390, GX630, GX690 samt standard serien GP. Motorerne i begge serier kan købes i mange forskellige størrelser fra 2,1 HK til 20,8 HK. Der er dermed mulighed for at købe motorer til alt fra små plæneklippere, større maskiner og både. Udover vores udvalg af motorer i forskellige størrelser, sælger vi også motorolie til alle modeller og brændstoftanke til udvalgte modeller.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Hvis du sidder derhjemme og er i tvivl om, hvorvidt en 5 HK, 8 HK eller 10 HK vandret motor vil passe til din maskine, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar det meste af døgnet til at give gode råd og vejledning, såfremt du har nogle spørgsmål eller tvivl om valg af motor-model. Du kan kontakte os på telefon 86 99 73 14, der er også mulighed for at sende en mail på [email protected]. Foruden Honda tilbyder vi ligeledes et billigere alternativ af motor som Loncin, der i mange tilfælde klarer det samme som motorer fra Honda.