Indlæser...

ATV / Motorcykel

De bedste ATV'er til arbejde og fritid. Fås på benzin og elektrisk. Du finder hele udvalget herunder. 

Underkategorier

ATV - en sikker investering


Er du på udkig efter en ATV af høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Med et stort udvalg af ATV’er, er vi opdateret på både klassiske og nye modeller fra mærkerne Bernards og Hisun.
Modellerne fås fra 200 cc til 600 cc, og er alle af høj kvalitet.

Vi har forhandlet ATV i mange år og ved derfor, hvad vores kunder foretrækker, og hvad der er høj kvalitet inden for ATV’er. Hos RC Holm forhandler vi flere ATV-kategorier, heriblandt Hisun ATV, ATV 4x4, ATV Elektrisk, ATV til vejbrug, scootere og motorcykler.

Inden for hver kategori har vi flere modeller, som henvender sig til forskellige brugere af en ATV.

Er du i tvivl om hvilken ATV, som passer til dig og dine behov, er du velkommen til at ringe på 86997314 for aftale om, at komme og prøve en model.  Her står vores kompetente medarbejdere klar, til en snak om de forskellige modeller.

Vælg et design, som passer til dig


Det er ikke kun kvaliteten og funktionen af en ATV, som betyder noget for vores kunder. Udseende og design har ofte også en høj prioritet.
Vores ATV-modeller findes i forskellige farver, aftryk og designs. Det betyder, at hvis du er til en afdæmpet ATV, så kan du vælge en ensfarvet model, som ikke larmer i landskabet.

Er du derimod til en smart model med synlige farver og som automatisk tiltrækker sig opmærksomhed, så har vi også modeller, som passer til dig. Sagt med andre ord, så har vi den ATV, som passer til dig.

Se vores modeller her eller kom forbi os i vores forretning, hvis du har brug for at se modellerne tæt på, og ønsker at høre om dine muligheder i forhold til farver og designs.

ATV til vejbrug


Reglerne for registrering af ATV på plader som traktor eller bil ændrer sig ofte. Derfor anbefaler vi, at du ringer til os på +45 8699 7314 man- fredag mellem kl. 10-12 & 13-15 og hører om mulighederne.