Indlæser...
Kabelgraver

Kabelgraver

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -13% Kabelgraver, kædegraver Bernards 7 Hk benziner. ELSTART timetæller
  SKU: KAB45 Kabelgraver, kædegraver Bernards 7 Hk benziner. ELSTART timetæller
  Tilbudspris 19.995,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 23.125,00 kr Inkl. moms
  På lager
 2. -33% Kabelnedlægger til robotplæneklipper og andre lettere opgaver
  SKU: RCG65S Kabelnedlægger til robotplæneklipper og andre lettere opgaver
  Tilbudspris 11.150,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 16.725,00 kr Inkl. moms
  Udsolgt

2 varer

Faldende orden
pr. side
Står du i en situation, hvor der skal lægges kabler i jorden? Det kan der nemlig være mange årsager til. I dag køber flere og flere en robotplæneklipper, der kan gøre dagligdagen lidt nemmere. Og sådan en kræver kabler i jorden til at afgrænse plæneklipperens færden.

Det kan også sagtens være, at du arbejder med større installationskabler, der kræver større muskelkraft. Derfor findes der heldigvis en kabelgraver til de fleste behov.

Hos RC Holm er vi leveringsdygtige i kvalitetsgravere, så du sikkert kan få dine kabler i jorden. Kig dig omkring og find det produkt, der bedst opfylder dine ønsker.

Er pladsen trang?


Skal der graves kabler ned et sted, hvor der ikke er meget plads, kan det være en fordel at lede efter en kædegraver, der ikke kræver ret meget plads. Skal du have gravet et kabel ned til din plæneklipper i haven eller måske på golfbanen? Så bør du kigge efter en mindre kabelgraver med brede gummihjul og et justerbar håndtag, der er nem at manøvrere, når pladsen er trang.

Er du i tvivl om, hvorvidt din plads er trang, skal du endelig rådføre dig med en af vores kompetente medarbejdere.

Få styr på dine installationskabler


Før du overhovedet begiver dig ud i at shoppe efter en kabelkraver, bør du gøre dig det klart, hvilke kabler du skal have gravet ned.

Der findes regler for, hvor dybt de forskellige installationskabler skal graves ned. Det er selvfølgelig meget afgørende for, hvilken graver du skal have fat i. Der findes mange forskellige kabler: Det kan være el-kabler, dræn, vandledninger eller andet.

Du kan heldigvis nemt finde informationer om de enkelte installationskabler.

Hvordan griber du det an?


Du vil ofte blive udsat for, at der ligger græs der, hvor dine kabler skal nedgraves. Det er selvfølgelig ærgerligt at skulle grave i en fin græsplæne, men sådan er det nu engang. Du kan dog være varsom, når du graver renden til dine kabler. Dermed skader du din græsplæne mindst muligt.

Du kan få et værktøj, der nænsomt skræller græsset af, så du kan rulle det sammen. Herefter anvender du din kabelgraver og ilægger den ledning eller kabel, du skal have lagt.

Derefter fylder du renden op med jord på ny og ruller græsset fint på plads. På den måde vil det være meget svært at se, at græsset overhovedet har været i karambolage med en kabelgraver.

Er du entreprenør?


Arbejder du dagligt med entrepriser inden for eksempelvis byggeri eller havearbejde, kan en kabelgraver komme dig til gode mange gange i løbet af en arbejdsuge. Derfor er det ikke lige meget, hvilken model du tilfører din maskinpark.

Ud fra dine behov kan vi guide dig til det bedste valg for dig. Giv dig selv og dine ansatte de bedste betingelser med en kabelgraver i god kvalitet.

Ring, hvis du har brug for vejledning

Vi er eksperter, når det kommer til at vælge de rette maskiner. Også når det kommer til kabler, der skal graves korrekt i jorden uden at hele græsoverflader ødelægges.

Har du brug for vejledning til at vælge den rette kabelgraver, må du ikke tøve med at kontakte os på 86997314. Vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Fang os også på [email protected]. Så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi kan lige så godt hjælpe hinanden, så dine kabler kan få den allerbedste placering i jorden.