Indlæser...
Vandpumper - benzin og diesel

Vandpumper - benzin og diesel

Underkategorier
Hos RC Holm er du sikker på at finde kvalitets udstyr, der er tilpasset dit behov. På denne side finder du vores store udvalg af vandpumper fra henholdsvis Honda, Loncin, Masalta og Bernards. Vandpumperne er nemme at betjene og kommer i forskellige størrelser og antal bar. Med en vandpumpe får du en diesel eller benzin drevet motor til hurtig transport af vand, der flytter mange meter uden problemer. Vi har kraftfulde og professionelle vandpumper, der kommer i forskellige priser. Herunder har du mulighed for at se hele vores udvalg af vandpumper samt læse mere om, hvordan du finder frem til den helt rette vandpumpe til dig.

Hvad kan du bruge en vandpumpe til?


En vandpumpe kan have rigtig mange formål alt efter, hvilke behov du har for at flytte vand i hjemmet, på arbejdet eller et tredje sted. Et eksempel kunne være, at du har en masse vand liggende, som skal udnyttes til at vande blomster. Med et stort blomsterbed i haven kan der være meget tid at hente ved hurtigt at fordele vand ud til alle blomsterne. Eller måske vil du koble vandpumpen til en højtryksrenser for at gøre rent. Du bør undersøge vores forskellige modeller nærmere for at finde frem til, hvor stort et vandpress du har behov for. Vi har for eksempel en højtrykspumpe, der giver så kraftigt vandpress, at den kan anvendes som brandpumpe på skibe eller lignende.

Udover at være et glimrende værktøj til at fordele vand hvis du skal vande blomster eller gøre rent, så er vandpumpen uvurderlig til hurtigt at fjerne store mængder vand. Har du eksempelvis en swimmingpool, som skal have skiftet vand, så kan dette ske på ingen tid. Hvis der er kommet meget nedbør på det seneste, som har efterladt kælderen under vand, så kan du også med fordel anvende en vandpumpe. Dette betyder, at uanset om du har fået en større lækage eller skal have flyttet store mængder regnvand, så er vandpumpen dit værktøj. Pumpen kan både anvendes til rent vand, men fungerer ligeledes til beskidt vand eller andre flydende væsker.

Vandpumper til privat og erhverv


Vi har professionelle og kraftige vandpumper til forskellige behov og priser. Vi har billige og handy pumper, der ofte vil være passende til private, der ønsker at bruge vandpumpen i haven. En billigere model kan ligeledes være et godt valg til at tømme bassinet, hvis du skal have udskiftet vandet. Dette kommer dog an på, hvor mange kubikmeter vand swimmingpoolen rummer. Hvis du ligeledes har mindre entreprenøropgaver, der skal udføres, så kan dette være et billigt alternativ. Hvis du tilgengæld har behov for at anvende vandpumpen til større opgaver, hvor der skal flyttes vand med faste partikler i som jord eller sten, så skal du kigge på vores større maskiner. Vores allerstørste vandpumpe fra Honda kan pumpe op imod 100m3 i timen og sluger alt, hvad den kommer i nærheden af. Under hver af de forskellige modeller kan du finde tal og oplysninger omkring den specifikke vandpumpe.

Kontakt os i dag


Hvis du ikke finder lige præcis, hvad du ledte efter her på hjemmesiden, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan ringe herind på telefon 86 99 73 14 eller sende en mail til [email protected]. Vi står klar til at tage i mod dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde en vandpumpe, som er velegnet dine arbejdsopgaver.