Indlæser...
Reduktion/Retarder/Reduction

Reduktion/Retarder/Reduction

Øg holdbarhed og ydeevne af dit reduktionsgear med vores tilbehør

Underkategorier

Tilbehør til reduktionsgear

Hos RC. Holm har vi et stort udvalg af tilbehør til reduktionsgear, som kan forbedre funktionaliteten og ydeevnen af dit reduktionsgear, samt øge holdbarheden. Hvis du har et køretøj, der benytter reduktionsgear, så har du måske brug for at købe tilbehør til reduktionsgear for at vedligeholde din maskine.

Her på siden finder du vores udvalg af tilbehør til reduktionsgear, såsom olie, koblingsplader, slidkit, pakninger, målere etc. Vi har naturligvis også hele reduktionsgearkasser samt reduktionsmotorer, hvis du har brug for at udføre større former for vedligehold og reparation.

Hvad er et reduktionsgear

Et reduktionsgear er en mekanisk enhed, der bruges til at reducere rotationshastigheden i en maskine. Reduktionsgear er vigtige for mange mekaniske systemer, da de giver mulighed for at give fremdrift på en mere økonomisk og effektiv måde. Når omdrejningerne holdes nede sikrer man et lavere brændstofforbrug samt mindre belastning af motoren. Mange off-road køretøjer har et reduktionsgear, og det sidder typisk bag gearstangen i en mindre version.

Udover køretøjer findes reduktionsgear også i mange industrimaskiner, transportbånd, vindmøller mm. De findes også i mange mindre køretøjer til have- eller hobbybrug, for eksempel havetraktorer, ATV’er mm. Mindre både og jagtpramme har også ofte et reduktionsgear.

Racerbiler og gokarts har også reduktionsgear, da de er køretøjer med et højt omdrejningsmoment. Disse biler har brug for høj trækkraft og evnen til at accelerere hurtigt. Hvis du har gokarts som hobby, så vil du ofte have brug for at lave forskellige former for vedligehold, og det er godt at kunne foretage nogle former for vedligehold selv, da det giver dig en økonomisk besparelse. Vi har derfor et bredt udvalg af tilbehør til reduktionsgear, som du kan bruge hvis du selv vil udføre reparationer på din gokart.

Find den rette smøreolie

Her på siden finder du olier, som du kan bruge til at smøre dit reduktionsgear, så du sikrer en jævn og effektiv kørsel. Olierne er specielt fremstillet til at forhindre friktion, mindske slitage og forbedre den generelle ydeevne af dit reduktionsgear.

Andre typer tilbehør til reduktionsgear

Du finder også koblingsplader og slidkit, som du kan bruge, når du skal udføre reparationer og vedligehold på dit reduktionsgear. Et slidkit er en samlepakke med nogle af de dele af et reduktionsgear, som ofte bliver slidte og har brug for udskiftning, for at opretholde gearkassens optimale funktion. Et slidkit består typisk af koblingsplader og slidskiver.

Ved siden af kan man købe diverse typer af pakninger og målere, som vi også har på lager. På den måde kan du købe det rette tilbehør til reduktionsgear, så du selv kan lave reparationer og vedligehold på dit reduktionsgear. På den måde opnår du en besparelse og du undgår besværet med at transportere dit køretøj til reparation.