Indlæser...

Fritidslandbrug

1 vare

Faldende orden
pr. side
  1. -24% Ridebanerive 4i1 på 200cm Fuld galvaniseret - Er både til ATV, Traktor eller andet. Med 50mm kuglehoved og 3 punkts ophæng.
    SKU: atv200 Ridebanerive 4i1 på 200cm Fuld galvaniseret - Er både til ATV, Traktor eller andet. Med 50mm kuglehoved og 3 punkts ophæng.
    Tilbudspris 16.875,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 22.375,00 kr Inkl. moms
    På lager

1 vare

Faldende orden
pr. side

RIDEBANEUDSTYR

Hos RC Holm leverer vi ridebaneudstyr direkte til døren.

RIDEBANERIVE - RIDEBANEHARVE - RIDEBANEPLANER

Bernards baumaschinen's ridebaneharve er en fleksibel løsning, hvor alt det, du har brug for, er inkluderet. Ridebaneriven kan kobles på en ATV eller lignende og er nem at håndtere. Harven har s

VEDLIGEHOLD DIN RIDEBANE

En ridebane er en stor udgift og skulle gerne være en langsigtet investering. Derfor er det vigtigt at vedligeholde banen for at forlænge dens levetid og øge hestens sikkerhed. En optimal bund er nemlig skånsom for hestens ben, skulder og ryg. Ridebanen bør også have en passende dybde, der forhindrer hesten i at skride.

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til vedligehold af ridebane. Først og fremmest afhænger det af, hvor ofte banen bliver brugt. På rideskoler er det normalt at udskifte bunden hvert 3. år, da der er meget slid på banerne. Hvis du har egen ridebane eller banen tilhører en mindre stald, hvor ridebanen ikke bliver brugt så ofte, har bunden naturligvis en længere levetid.

For det andet afhænger vedligeholdelsen også af ridebanens opbygning og brug af materialer. Nogle materialer har en længere holdbarhedstid end andre. Vi anbefaler altid, at du følger leverandørens anbefalinger.

RIDEBANENS OPBYGNING

En typisk ridebane er bygget op af et bærelag og et toplag. Mange ridebaner bliver bygget med en smule fald i siderne og drænslanger for at få afløb for regnvand. Der er et utal af materialer, man kan vælge som toplag. Når man skal vælge materiale, er det vigtigt, at det både er holdbart men også egnet til brug. Derfor er det en god ide at overveje, hvor ofte banen vil blive brugt, samt om den primært vil blive brugt til dressur eller spring. De forskellige discipliner sætter nemlig forskellige krav til banen.

 

Det er naturligvis også muligt at anlægge en mere budgetvenlig ridebane. Hvis du har et område med fast, stenfrit sand, kan du forholdsvist nemt omlægge det til en ridebane.