Indlæser...

Vanding & Værktøj

Få en toptrimmet have med vores haveværktøj og udstyr til vanding

Underkategorier

Stort udvalg af haveværktøj

Havearbejde kan for mange være en afslappende og tilfredsstillende aktivitet, men indimellem kræver det det rigtige haveværktøj for at få arbejdet gjort effektivt og nemt. Uanset om du er en ny haveejer eller en erfaren gartner, eller om du arbejder professionelt med vedligehold af udendørs arealer, er det en god ide at have de rigtige værktøjer til at opretholde en sund og smuk have.

Her på siden finder du vores kategorier inden for haveværktøj, hvor du kan finde lige præcis det værktøj til haven, du har brug for til din have. Vi forhandler også gode systemer til havevanding, så du undgår en udtørret have hen over sommeren.

Få det rigtige værktøj til haven og nyd havearbejdet

Er der noget bedre end en dag, hvor man kan gå i haven? Det skulle da lige være det helt rigtige haveværktøj, der gør arbejdet i haven både nemmere og sjovere.

Vores udvalg af værktøj til haven består blandt andet af:

  • Buskryddere
  • Beskærersakse
  • Elektrisk trillebøre
  • Fejemaskiner
  • Motorsave

Med det rigtige værktøj til haven gør du havearbejdet til en leg, uanset om du bare skal klippe hækken en enkelt gang om året, eller om du er den store haveentusiast, der har brug for lidt mere. Med haveværktøj fra RC Holm er du sikker på, at du får masser af kvalitet for pengene. Vi elsker selv at gå i haven, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er med haveværktøj af høj kvalitet, der også holder i mange år fremover.

Når du skal i haven, vil du gerne gøre arbejdet så effektivt og så godt som muligt. Det hjælper det rigtige værktøj til haven dig med.

Hold liv i haven med havevanding

En smuk, grøn og frodig have er noget, enhver haveejer ønsker sig. Og når sommeren rigtigt er over os her i Danmark, kan det betyde skyfri himmel og masser af sol. Desværre betyder det også, at haven er i risiko for at tørre ud, fordi nedbøren kan udeblive i en længere periode. Det kan være hårdt for både græs, planter og blomster, hvis de hen over længere tid skal undvære vand, som de er afhængige af for at trives. Resultatet er visne og døde planter og en græsplæne der er mere støv end græs. Alt dette kan du undgå med effektiv havevanding.

Havevanding er ikke kun vigtigt for planternes sundhed, men også for at bevare haven smuk og velplejet. En af de mest almindelige metoder til havevanding er blot at bruge en vandslange og en vandkande. Det er en nem og billig måde at vande på, men det kan også være tidskrævende, især hvis du har en stor have. En anden og mere effektiv metode er at bruge en lidt mere automatiseret form for havevanding som for eksempel en automatisk havevander eller et sprinkleranlæg, der kan graves ned.

At holde liv i haven kræver regelmæssig havevanding, men det behøver ikke at være en besværlig opgave. Ved at vælge den rigtige type havevanding, kan du opretholde en smuk og sund have hele sommeren. Uanset hvad du er til, og hvad der passer til din have, har vi muligheder inden for havevanding, der passer til dit behov.

Haveværktøj til private og professionelle

Her hos RC Holm sælger vi haveværktøj til både private og professionelle. Du finder således et stort udvalg af værktøj til haven i højeste kvalitet, som kan stille selv den professionelle gartner tilfreds.

Vi synes, det skal være en fornøjelse at arbejde ude, uanset om det er på hobbyplan eller om det er som professionel. Derfor finder du et stort udvalg af det mest gængse haveværktøj, der gør arbejdet nemmere og mere bekvemt for dig.