Indlæser...
BATTERIER, LITHIUM, LADER

BATTERIER, LITHIUM, LADER

Batterier og ladere til el scootere og el løbehjul

Underkategorier

Batterier og ladere der holder dig kørende

Her på siden finder du et stort udvalg af batterier og ladere, der kan holde alt fra el-scootere til golfvogne kørende i al den tid, du har brug for. Vi har mange forskellige batterier med dertilhørende ladere, så du er sikret nemt og hurtigt at kunne genoplade batteriet, når det løber tør. Vi tilbyder både lithium og almindelige acid bly batterier.

Tag et kig på vores store udvalg af produkter og kontakt os endelig hvis du bliver i tvivl om hvilket produkt, der er det rigtige til netop dit behov.

Kør hurtigt af sted med de rigtige batterier

Vi har et stort udvalg af batterier og ladere til forskellige former for køretøjer, så du altid kan trille af sted på din el-scooter, dit el-løbehjul eller hvad end du foretrækker. Vi forhandler både til private og erhverv og har også batterier, der passer til eksempelvis golfvogne. Så hvis du vil sikre dig, at vognene i din golfklub altid kører upåklageligt, så kontakt os og hør mere om mulighederne for at få batterier og ladere til alle golfvogne i klubben.

Udover ladere til almindelige golfvogne kan du her hos os også finde ladere til monobuggys, som er en golf scooter til én person, hvor der er plads til udstyr.

De mange typer batterier vi tilbyder har forskellige levetider, så du kan finde det batteri, der passer til det behov du har, uanset om du vil kunne køre rigtig langt på én opladning, eller ikke har behov for at køre lange distancer.

Et pålideligt batteri til elektriske køretøjer

Når du køber et batteri til eksempelvis din el-scooter, er det vigtigt at batteriet er pålideligt og ikke taber strøm hurtigt efter et par opladninger. Mange benytter sig nemlig af el-scootere som transportmiddel, hvis de skal fra et sted til et andet for at handle, besøge en bekendt eller noget helt andet. Derfor er det vigtigt, at batteriet ikke pludseligt løber tør for strøm, selvom der for 5 minutter siden stod, at det var næsten fuldt opladet. Vi forhandler batterier af høj kvalitet, hvor du trygt kan stole på batteriets levetid. Det er dog altid en god idé at have en lader til eksempelvis el-løbehjul eller el-scooter med sig, når man kører, i tilfælde af at der bliver behov for en opladning.

Levetid for batterier

Selvom de batterier vi forhandler er pålidelige, har de alle en bestemt levetid, der angiver hvor længe batteriet kan fungere optimalt, uden at kræve opladning konstant. Hvis du har spørgsmål til levetiden på de forskellige batterier, du finder i vores sortiment, så kontakt os endelig.

Selvom et batteri muligvis skal udskiftes efter en årrække, er du ikke forpligtet til at købe batteri og lader sammen hos os. Derfor kan du nemt købe nye ladere eller et nyt batteri separat, hvis du har behov for det. Det kan være en fordel, hvis du eksempelvis ønsker at have en lader liggende i din el-scooter og samtidig have en derhjemme.