Indlæser...

Batmatic Pladevibrator

Kvalitets pladevibratorer fra Batmatic til professionel brug

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. -33% BATMATIC CRD25-AE DIESEL ELSTART PLADEVIBRATOR
  SKU: CRD25-AE BATMATIC CRD25-AE DIESEL ELSTART PLADEVIBRATOR
  Tilbudspris 54.875,00 kr Inkl. moms Vejl. pris: 82.500,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 2. BATMATIC CRDL40 DIESEL ELSTART PLADEVIBRATOR
  SKU: CRDH40L BATMATIC CRDL40 DIESEL ELSTART PLADEVIBRATOR
  75.000,00 kr Inkl. moms
  Restordre
 3. BATMATIC CR5570DL DIESEL ELSTART LOMBARDINI PLADEVIBRATOR
  SKU: CR5570DL BATMATIC CR5570DL DIESEL ELSTART LOMBARDINI PLADEVIBRATOR
  143.750,00 kr Inkl. moms
  Udsolgt

3 varer

Faldende orden
pr. side

Batmatic pladevibrator – når kvalitet er vigtig for dig

Mangler du en stamper, så du kan komme i gang med at stampe jord, sten eller asfalt? Med en fra Batmatic får du kvalitet for alle pengene.

Hos RC Holm kan du købe dig en ny pladevibrator af mærket Batmatic. Det er et populært mærke inden for maskinernes verden, der er kendt for sin høje kvalitet. Du kan vælge imellem en model, der kører på benzin eller diesel, og du finder pladevibratorer i mange prisklasser her på vores side.

Vi sælger vores maskiner til både private og erhvervsdrivende, og du kan bestille dem online eller i vores hovedsæde i Auning.

Italiensk kvalitet når det er bedst

Med en Batmatic pladevibrator får du en effektiv og slidstærk maskine, der kan holde til at blive brugt. Når først du anskaffer dig en, kan du forvente at have den i mange år, da den er svær at slide op. Batmatic har produceret vibrationsmaterialer siden 1971, og de henvender sig primært til den professionelle bruger.

Batmatic producerer deres maskiner i Parma, og en stor del af reservedelene bliver fremstillet i det slidstærkt aluminium.

Speciel slyngkobling på samtlige Batmatic pladevibratorer

Er du vant til at køre med en stamper, kender du sikkert alt til, hvordan den fungerer. Noget af det mest smarte ved pladevibratorer fra Batmatic er, at de er udstyret med en særlig slyngkobling.

Du kan ikke mærke en forskel, når du kører med din stamper, men forskellen ligger i, hvor længe der går før maskinen og dens reservedele bliver slidt op og skal udskiftes. Den specielle slyngkobling strammer remmen op, når du bruger stamperen og sørger for, at remmen ikke længere er stram, når maskinen ikke er i brug.

Det medvirker til, at lejerne og remmen får en forlænget levetid.

Hvilken Batmatic pladevibrator skal du vælge?

Du kan vælge mellem flere forskellige maskiner her på siden, og er det for svært at vurdere, hvilken der vil egne sig bedst til dine behov, er du altid velkommen til at tage fat i os. Så er vi gerne behjælpelige.

Du finder både benzin- og dieselmodeller her på siden samt både mindre og større stampere. Lige meget, hvilken Batmatic pladevibrator du vælger, kan du dog være sikker på at få en maskine med en lang levetid og høj kvalitet.

Har du brug for hjælp til at bestille? Så kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores maskiner, eller hvis du gerne vil have vores hjælp til bestilling. Du kan fange os på telefon 86 99 73 14 eller ved at sende en mail afsted til [email protected].

Vi sidder klar ved telefonen i vores åbningstid, og vi vender hurtigt tilbage, når du sender os en besked via mail. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at købe præcis den maskine, du står og mangler.