Indlæser...
Generatorer

Generatorer

Her kan de finde alle de modeller vi fører i vores sortiment.
Om de er efter en lille inverter generator de kan tilkoble deres IT udstyr,
eller det skal være en stor nødstrøm generator der kan tilkobles huset så kan de finde den her. 
Vi fører modeller fra Atlas Copco, Bernards, Honda og Loncin fra 1kW op til 19kW.

Søger du en guide til valg af generator, så se her!

Underkategorier

STORT UDVALG AF GENERATORER

Hos RC Holm A/S har vi et stort udvalg af generatorer. Mange mennesker, både private og virksomheder, kan have brug for en generator. Det kan f.eks. være i en situation, hvor der skal bruges strøm et sted, hvor der normalt ikke er en fast strømforsyning eller hvis strømmen ofte afbrydes. Vores store udvalg af generatorer, henvender sig til forskellige behov, hvorfor du også kan finde en, som matcher dine behov. Generatorerne fås i mærkerne Honda, Loncin, Atlas Copco og Bernards og spænder fra 1kW eller 1000W  op til 19kW eller 19000W, og findes i både diesel- og benzinmodeller. Desuden fås vores generatorer som lydløse i en lukket kasse, samt som åbne i en ramme, og til vidt forskellige priser. 

HVAD ER EN GENERATOR?

En generator er en maskine, som producerer strøm, og som nemt kan transporteres fra sted til sted. Strømmen produceres ved hjælp af spoler med strømførende materiale, sammenkoblet med en metalkerne, som snurrer rundt. Når spoler og metalkerne sættes sammen med bevægelse, f.eks. et batteri i en bil eller en vindmøllevinge, så skabes der elektricitet.

HVEM KAN BRUGE EN GENERATOR?

Professionelle håndværkere kan få brug for en generator, når de udfører deres håndværk på et sted, hvor der endnu ikke er etableret strøm. En generator sørger for, du altid har den fornødne strøm til rådighed, så du kan udføre dit arbejde som planlagt. En generator kan således være en meget vigtig del i en håndværkers hverdag. Derfor er det vigtigt, at generatoren er af høj kvalitet, så du kan være tryg ved stabilitet og holdbarhed. Af samme grund, forhandler vi kun modeller af høj holdbarhed og kvalitet. Udover håndværkere, kan både privatpersoner og virksomheder, have glæde af, at have en generator liggende i tilfælde af, at strømmen går. Det kan også være en god ide, at have en generator liggende i bilen, så den kan starte bilen, hvis uheldet er ude. Det gælder særligt, hvis man kører langt til udlandet, fx. på ferie eller i forbindelse med forretningsrejse.
Generatoren fås i så små modeller, at de er mobile, og meget let flytbare.

HVAD BETYDER KW OG W?

Ved køb af en generator er det vigtigt at tænke over forbrug. Derfor kan en generator altid skelnes på kW og W. 1kW er det samme som 1000W eller Watt som det hedder. Og dette bruger man til at regne ens behov ud i størrelsen af generator. F.eks har de en el-kedel på 1000 Watt skal de bruge en generator som kan yde 1kW til at kunne bruge el-kedlen. Har de 2 maskiner som hver bruger 1000 Watt skal de som minimum bruge en 2kW generator. Der anbefales dog at man tilkøber lidt ekstra for at være sikker på at generatoren med lethed kan holde til presset. F.eks ved tilkobling af 2 maskiner på hver 1000 Watt anbefales det at man bruger en generator der kan yde 2.5kW eller 2500 Watt. 

HVILKEN GENERATOR PASSER TIL MIG?

Det kan måske være svært at finde den rette generator, særligt fordi udvalget er så stort. Det har gjort at vi har lavet en guide til valg af generator, som du kan se her!
Derudover står vores medarbejdere altid klar til, at give dig en kvalificeret vejledning om vores forskellige modeller, deres funktion og priser. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 86997314, hvis du ønsker at få vejledning, eller hvis du har yderligere spørgsmål.