Indlæser...
CRAMER TYSK

CRAMER TYSK

Cramer fejemaskiner til private og erhverv

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Sneblad til KM Domus Akku fejemaskine.
  SKU: R-1490480 Sneblad til KM Domus Akku fejemaskine.
  2.437,50 kr Inkl. moms
  Restordre

3 varer

Faldende orden
pr. side

Snerydder fejemaskine

Er det på tide at overveje at anskaffe dig din egen snerydder fejemaskine? Så har vi udstyret til dig her.

Hos RC Holm er vi specialister inden for alt, der omhandler vedligehold af udendørsarealer, også når det kommer til snerydning om vinteren. Hvis du har en stor ejendom, eller hvis du holder andres ejendomme ved lige, ved du, hvor lang tid det kan tage at skulle skovle sne udelukkende ved håndkraft. En snerydder fejemaskine kan spare dig for både dårlige arbejdsstillinger og tid.

Vores snerydder fejemaskiner kører på batteri, så du slipper for ledninger, der går i vejen samt støj fra en benzinmotor. Dermed kan du få snerydningen af vejen selv i de tidlige morgentimer, så du sikrer fri og sikker passage fra morgenstunden.

Se vores udvalg af snerydder fejemaskiner her på siden. Vi garanterer dig et godt køb.

Fordele ved at have sin egen snerydder fejemaskine

En snerydder fejemaskine er et praktisk og effektivt værktøj til at fjerne selv tung sne på stier, indkørsler og fortove. Med en snerydder fejemaskine fjerner du nemt og hurtigt selv større mængder sne på kort tid sammenlignet med at bruge en manuel sneskovl. Samtidig er en snerydder fejemaskine langt mere skånsom for ryggen, idet du slipper for uhensigtsmæssige og tunge løft og for at skulle bøje dig.

Fordele ved en snerydder fejemaskine:

 • Du sparer tid, som kan bruges på andre værdiskabende aktiviteter
 • Du skåner ryggen og slipper for tunge løft
 • Snerydder fejemaskinen er ideel til større mængder sne
 • Kan bruges til både indkørsler, fortove og stier
 • Kører på batteri og er dermed støjsvag

I Danmark er der faste regler for, hvornår et fortov eller en offentligt tilgængelig sti skal være ryddet for sne. Hvis du arbejder som vicevært og skal rundt til flere forskellige ejendomme for at rydde sne, kan en snerydder fejemaskine være et godt valg, så du skal bruge mindst muligt tid på at feje sneen væk. På den måde kan du nå omkring flere steder på kortere tid, og du minimerer risikoen for, at der sker ulykker på grund af sneglatte stier og fortove.

Cramer fejemaskine

Vi har flere forskellige modeller snerydder fejemaskiner fra det populære mærke Cramer. En Cramer fejemaskine har en elmotor på 82V, hvilket sikrer både en hurtig snerydning samt en støjsvag oplevelse. Den børsteløse motor sikrer, at en Cramer fejemaskine er effektiv og vedligeholdelsesfri.

En Cramer fejemaskine er en snerydder fejemaskine af højeste kvalitet. Den er et værktøj, du ikke kan undvære, når først du har prøvet den. En Cramer fejemaskine holder i mange år og sikrer dig effektiv og stabil snerydning hele vintersæsonen igennem.

Det ergonomiske styr sikrer, at du altid har den mest optimale arbejdsstilling, så du skåner ryg og led mest muligt, når du arbejder. På den måde sikrer du et godt og sundt arbejdsmiljø for både dig selv og dine ansatte.

Tilbehør til snerydder fejemaskine

Det er også her på siden, at du finder vores tilbehør til vores snerydder fejemaskiner. Til vores snerydder fejemaskine i modellen KM Domus, kan du tilkøbe et sneblad, der nemt kan sættes på fejemaskinen. Det er et vipbart fejeblad, som er meget praktisk at have i tilfælde af et ekstra stort snelag, hvor snerydder fejemaskinen kan have svært ved at få ordentligt fat.

Snerydder fejemaskiner til både private og erhverv

Alle kan have glæde af at købe deres egen snerydder fejemaskine, uanset om det er til privat brug eller til erhvervsbrug. På vores side kan du selv vælge, om du handler som privatperson eller som erhvervsdrivende.

Vi har gjort det så nemt som muligt for alle at bestille deres snerydder fejemaskiner online i vores shop. På den måde kan du altid være sikker på at få en god og tryg oplevelse, når du handler her hos os.