Indlæser...
VINTERUDSTYR

VINTERUDSTYR

Bliv klar til vinteren med vores udstyr til sne og saltning

Underkategorier

Vær klar til når kulden kommer med det rette vinterudstyr

Det er vigtigt at være godt forberedt, så man er klar til når kulden kommer. Med det rette vinterudstyr er man hurtigt og nemt i stand til at tackle både kulde og sne, når vinteren står for døren. Hos R.C. Holm finder du et lille, men effektivt udvalg af vinterudstyr, der gør det nemt at håndtere og vedligeholde udendørsarealerne når sne og is melder sin ankomst. Med det rette vinterudstyr er du klar til at tage kontrollen, selv under vanskelige vejrforhold, og skabe sikre og fremkommelige omgivelser i både kulde og sne.

Få sneen ryddet hurtigt og effektivt med en sneslynge

Med en sneslynge kan du hurtigt og effektivt få fjernet store mængder af sne på kort tid. En sneslynge egner sig godt til større arealer, fortove, parkeringspladser, veje mm. En sneslynge indsamler sneen og slynger den væk fra det ønskede areal med stor kraft.

Bernards sneslynge har en kraftig motor og en god mobilitet, som sikrer at du nemt kan manøvrere rundt på det areal der skal ryddes for sne. Den har en kraftig benzinmotor, der startes med elstart. Arbejdsbredden er 1065 mm og sneslyngen har en kastelængde på max 10-15 meter, hvilket gør det nemt at fjerne sne selv fra et stort område.

Oprethold en høj sikkerhed og fremkommelighed med en saltspreder

Med det rette vinterudstyr bliver det nemt at rydde store arealer for sne på særdeles kort tid. Snerydning er en krævende opgave, og det er vigtigt at have de rette redskaber på områder, hvor der skal sikres en høj sikkerhed og fremkommelighed, for eksempel i forhold til trafik og fodgængere. En sneslynge er et af de mest effektive redskaber til snerydning, og klarer opgaven hurtigere end hvis du for eksempel bruger en fejemaskine.

Efter brug af sneslynge er det en god idé, at bruge en saltspreder, så sikkerheden og fremkommeligheden opretholdes og forlænges mest muligt. Med en saltspreder kan du nemt og hurtigt sprede salt over et stort areal, så du sikrer at arealet ikke bliver isglat og farligt at bevæge sig på.

Hos R.C. Holm har vi manuelle saltspredere, som du skal trække med hånden, men som har et stort sprede areal. En saltspreder kan typisk indeholde 35 kg salt, og kan sprede salt på en spredebredde på 300-360 cm ad gangen. Den har store hjul, og er nemt at manøvrere rundt, hvilket er vigtigt, når du skal trække den med håndkraft.

Hos R.C. Holm finder du også en saltspreder, som kan spændes på en ATV, hvorved du ikke behøver styre saltsprederen manuelt. På den måde får du klaret opgaven på kortere tid. Den kan dog også sagtens bruges håndholdt, hvis man ønsker det. Den har en større kapacitet på hele 70 kg salt, og har en spredebredde på 300-400 cm.

En saltspreder kan også bruges til andet end blot at sprede salt. Den kan også bruges til at sprede gødning eller kalk, ligesom den er effektiv når der skal spredes frø på marken. En saltspreder er således et alsidigt stykke vinterudstyr, som kan gøre stor gavn hele året rundt.