Indlæser...
Forlængerledning

Forlængerledning

6 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Kabeltromle 400volt - CEE 25M GUMMIKABEL 1 x400V + 2X230V
  SKU: 545130 Kabeltromle 400volt - CEE 25M GUMMIKABEL 1 x400V + 2X230V
  812,50 kr Inkl. moms
  Få tilbage
 2. Forlængerledning Neopren 25 m - 3X1,5 mm2- 1 udtag.
  SKU: 550055 Forlængerledning Neopren 25 m - 3X1,5 mm2- 1 udtag.
  343,75 kr Inkl. moms
  Restordre
 3. Forlængerledning Neopren 25 m - 3X1,5 mm2- 3 udtags stikdåse.
  SKU: 550057 Forlængerledning Neopren 25 m - 3X1,5 mm2- 3 udtags stikdåse.
  350,00 kr Inkl. moms
  Restordre

6 varer

Faldende orden
pr. side
Forlængerledninger, kabler og kabeltromler - du finder et stort udvalg af forlængerkabler her på siden. Uanset om du har brug for en ledning til hjemmet, sommerhuset eller til et helt tredje formål, så har vi helt sikkert en ledning, der passer til netop dit formål.

Vores udvalg byder på et bredt sortiment af forlængerkabler med bl.a. jord, CEE-stik, stikdåse og meget mere. Du finder desuden forlængerledninger i mange forskellige længder fra 3 meter og helt op til 40 meter. Du løber aldrig tør for kabler, når du handler hos os, for hos RC Holm har vi altid et ekstra kabel (eller flere), der opfylder dine behov.

Vi har mange års erfaring med salg af maskiner, elartikler og meget mere, både til private og til erhverv. Derfor finder du altid et stort udvalg af kvalitets maskiner og tilbehør på vores side.

Lange forlængerledninger med jord


Der findes ikke noget mere frustrerende end korte ledninger. Når du har brug for ekstra længde er en forlængerledning løsningen. Når det gælder ledninger og kabler findes der en lang række forskellige typer. Det er derfor ikke helt uden betydning hvilken ledning, du vælger.

En forlængerledning med jord er særligt godt til elektriske apparater som f.eks. computere, da de sikrer en mere stabil elektricitet uden kortslutninger ved uvejr. Også til campingvogne er jordledninger det optimale valg, da ledningerne kan holde til lidt af hvert. Du finder forlængerledningerne med jord samt forskellige stik og udtag her på siden.

Står du ofte og mangler et ekstra udtag i campingvognen, i værkstedet eller i hjemmet? Så er en forlængerledning med stikdåse uundværlig. Stikdåserne har ofte tre udtag eller mere, hvilket sikrer, at du altid har stik nok til alle dine elektriske apparater, uanset hvor du har brug for dem.

Kablerne kommer i forskellige længder, materialer og ikke mindst med forskellig spænding og belastning. Har du brug for mere specifikke informationer om kablerne, som f.eks. spænding, belastning, m.m., kan du derfor læse meget mere ved at klikke på hvert enkelt produkt. Så finder du hurtigt lige det forlængerkabel, du har brug for.

Kvalitets kabeltromler med udtag


Har du brug for endnu mere længde end hvad et forlængerkabel kan give dig? Så er en kabeltromle det helt rette redskab for dig. Det praktiske ved kabeltromlen er, at du får masser af længde, ofte 25-40 meter, uden at du skal bakse med de lange kabler. Du kan nemt holde orden på kablerne med den smarte oprulningsløsning, hvilket også gør, at kabeltromlen fylder minimalt, når du ikke bruger den.

Kabeltromlen er et robust bekendtskab, der ofte kan holde til både inden- og udendørs brug. I vores udvalg finder du tromler med forskellige udtag, så du kan være sikker på, at du har udtag nok til flere forskellige formål. I campingvognen eller på værkstedet er der ofte brug for udtag til mange forskellige elapparater. Her er det en fordel at have en tromle med mindst to udtag. Har du brug for flere udtag, kan du altid tilføje en forlængerledning med stikdåse til din tromle.

Med en kabeltromle kan du altid nå alle hjørner af din have, din bolig eller din virksomhed, for ledningerne sikrer dig fleksibilitet og effektiv adgang til strøm, uanset hvor langt du har brug for at trække ledningerne. Derfor er den det perfekte tilbehør, når du har brug for ekstra ledningslængde til dine haveredskaber eller dit værktøj.

Køb dine forlængerledninger og kabler hos RC Holm


Vi er din trofaste leverandør af forlængerledninger og kabeltromler, både når du mangler kabler til dit hjem, din campingvogn eller et helt tredje sted, men også når du mangler ekstra forlængerkabler til din virksomhed.

Vi har mange års erfaring med både opkøb og salg af elartikler til private og til erhverv, så vi ved lige nøjagtigt, hvad du har brug for - uanset dine behov. Du finder altid et bredt udvalg af kvalitets elartikler hos os, hvor priserne er til at overkomme uanset budget.

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal bruge, så er hjælpen ikke langt væk, for vi rådgiver dig gerne. Har du spørgsmål til et specifikt forlængerkabel, eller vil du vide mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har telefontid mandag-fredag fra 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Du kan også skrive til os på info@rcholm.dk, hvor vi altid bestræber os på at hjælpe dig inden for få timer.