Indlæser...
Forlængerledning

Forlængerledning

Forlængerledning og kabeltromle 

6 varer

Faldende orden
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side
Forlængerledninger, kabler og kabeltromler - du finder et stort udvalg af forlængerkabler her på siden. Uanset om du har brug for en ledning til hjemmet, sommerhuset eller til et helt tredje formål, så har vi helt sikkert en ledning, der passer til netop dit formål.

Vores udvalg byder på et bredt sortiment af forlængerkabler med bl.a. jord, CEE-stik, stikdåse og meget mere. Du finder desuden forlængerledninger i mange forskellige længder fra 3 meter og helt op til 40 meter. Du løber aldrig tør for kabler, når du handler hos os, for hos RC Holm har vi altid et ekstra kabel (eller flere), der opfylder dine behov.

Vi har mange års erfaring med salg af maskiner, elartikler og meget mere, både til private og til erhverv. Derfor finder du altid et stort udvalg af kvalitets maskiner og tilbehør på vores side.

Lange forlængerledninger med jord


Der findes ikke noget mere frustrerende end korte ledninger. Når du har brug for ekstra længde er en forlængerledning løsningen. Når det gælder ledninger og kabler findes der en lang række forskellige typer. Det er derfor ikke helt uden betydning hvilken ledning, du vælger.

En forlængerledning med jord er særligt godt til vores flishugger eller til f.eks. computere, da de sikrer en mere stabil elektricitet uden kortslutninger ved uvejr. Også til campingvogne er jordledninger det optimale valg, da ledningerne kan holde til lidt af hvert. Du finder forlængerledningerne med jord samt forskellige stik og udtag her på siden.

Står du ofte og mangler et ekstra udtag i campingvognen, i værkstedet eller i hjemmet? Så er en forlængerledning med stikdåse uundværlig. Stikdåserne har ofte tre udtag eller mere, hvilket sikrer, at du altid har stik nok til alle dine elektriske apparater, uanset hvor du har brug for dem.

Kablerne kommer i forskellige længder, materialer og ikke mindst med forskellig spænding og belastning. Har du brug for mere specifikke informationer om kablerne, som f.eks. spænding, belastning, m.m., kan du derfor læse meget mere ved at klikke på hvert enkelt produkt. Så finder du hurtigt lige det forlængerkabel, du har brug for.

Kvalitets kabeltromler med udtag


Har du brug for endnu mere længde end hvad et forlængerkabel kan give dig? Så er en kabeltromle det helt rette redskab for dig. Det praktiske ved kabeltromlen er, at du får masser af længde, ofte 25-40 meter, uden at du skal bakse med de lange kabler. Du kan nemt holde orden på kablerne med den smarte oprulningsløsning, hvilket også gør, at kabeltromlen fylder minimalt, når du ikke bruger den.

Kabeltromlen er et robust bekendtskab, der ofte kan holde til både inden- og udendørs brug. I vores udvalg finder du tromler med forskellige udtag, så du kan være sikker på, at du har udtag nok til flere forskellige formål. I campingvognen eller på værkstedet er der ofte brug for udtag til mange forskellige elapparater. Her er det en fordel at have en tromle med mindst to udtag. Har du brug for flere udtag, kan du altid tilføje en forlængerledning med stikdåse til din tromle.

Med en kabeltromle kan du altid nå alle hjørner af din have, din bolig eller din virksomhed, for ledningerne sikrer dig fleksibilitet og effektiv adgang til strøm, uanset hvor langt du har brug for at trække ledningerne. Derfor er den det perfekte tilbehør, når du har brug for ekstra ledningslængde til dine haveredskaber eller dit værktøj.

Køb dine forlængerledninger og kabler hos RC Holm


Vi er din trofaste leverandør af forlængerledninger og kabeltromler, både når du mangler kabler til dit hjem, din campingvogn eller et helt tredje sted, men også når du mangler ekstra forlængerkabler til din virksomhed.

Vi har mange års erfaring med både opkøb og salg af elartikler til private og til erhverv, så vi ved lige nøjagtigt, hvad du har brug for - uanset dine behov. Du finder altid et bredt udvalg af kvalitets elartikler hos os, hvor priserne er til at overkomme uanset budget.

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal bruge, så er hjælpen ikke langt væk, for vi rådgiver dig gerne. Har du spørgsmål til et specifikt forlængerkabel, eller vil du vide mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har telefontid mandag-fredag fra 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Du kan også skrive til os på [email protected], hvor vi altid bestræber os på at hjælpe dig inden for få timer.

Det er de færreste af os, der rent faktisk skænker stikkontakter en tanke, når vi køber eller lejer et nyt hus eller en ny lejlighed. Det er først, når hjemmet skal indrettes og udsættes for daglig brug, at vi rent faktisk bliver opmærksom på, om stikkontakterne dækker vores husbehov.

Måske sidder stikkontakten i din stue ikke godt i forhold til, hvor din yndlingslampe skal stå? Eller måske kan din køkkenmaskine ikke kobles til, når den står på bordpladen?

Det er der heldigvis råd for. Og de behøver ikke være dyre. Hos RC Holm er vi leveringsdygtige i en forlængerledning eller et forlængerkabel, der kan dække de behov, du end måtte have i dit hjem.

FORLÆNGERKABEL: TÆNK OVER LÆNGDEN

Når du skal vælge et forlængerkabel, bør du overveje længden. Her på siden finder du kabler i mange forskellige længder. Ved du allerede nu, hvor du skal bruge din ledning, kan du med fordel måle afstanden, før du køber det hjem. Det vil være ærgerligt at købe en ledning, der er enten alt for lang eller alt for kort.

Et for kort kabel kan du selvsagt ikke bruge. Men bliver kablet for langt, kommer du til at have en masse overskydende ledning, og det kan være til meget mere gene end gavn.

Se dig omkring på siden her. Vi har et stort udvalg og en længde, der passer lige netop til dit behov.

TIL UDENDØRS BEHOV

Det er ikke kun inden døre, du kan komme til kort med en malplaceret stikkontakt. Mange maskiner til udendørs brug kræver også en ledning, og du kan sagtens stå i en situation, hvor du ikke kan nå i bunden af haven med din hækkeklipper, fordi du simpelthen mangler ledning.

Derfor finder du på vores side masser af forlængerkabler med rigelig ledning til dig og din have. Få en ledning på helt op til 25 meter.

MÅSKE DU BURDE OVERVEJE EN KABELTROMLE?

25 meter ledning at holde styr på kan sagtens være overvældende. Har du ofte brug for lidt ekstra ledning til haven, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af kabeltromler. En kabeltromle har den klare fordel, at den kun giver dig den mængde forlængerledning, du har brug for i den bestemte situation.

Derudover kommer de fleste af vores tromler med to udtag til 230 W, men også udtag til 16A 400V. Det giver dig flere muligheder, når du plotter dine havemaskiner i tromlen.

HAR DU BRUG FOR FLERE UDTAG I DIN FORLÆNGERLEDNING?

Du kan sagtens få et forlængerkabel med et enkelt stik, men du kan også vælge en ledning med flere udtag. Det kan være en fordel med flere udtag, hvis du gerne vil have flere maskiner i gang på én gang.

Og selvom du måske kun har brug for et enkelt udtag nu, kan du med flere udtag sikre dig mulighed for at tilslutte flere, hvis behovet skulle opstå.

Overvej derfor dine muligheder, før du impulsivt klikker en ledning hjem. Det kan sagtens svare sig at bruge et øjeblik ekstra på at vælge.

LAD OS HJÆLPE DIG I MÅL MED DIT KØB AF FORLÆNGERLEDNING

Vi ønsker ikke, du skal tage en beslutning på uoplyst grundlag. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte sidde med. Ring til os på 86997314, eller send os en mail på [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få den forlængerledning, der dækker dine husbehov.