LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

Terrængående havetrailer

RC Holms terrængående havetrailere er solide, kraftigt opbyggede havetrailere, der kan spændes efter ATV’er, havetraktor og lignende. De små trailere giver stor fleksibilitet og mulighed for at arbejde effektivt i utilgængeligt terræn, hvor store maskiner ikke kan komme til. Med en havetrailer kan du nemt flytte materiale i større haver, gartnerier, parker eller hobbylandbruget. Det giver også god mulighed for at komme ud til fritidshuse, jagthytter og lignende i utilgængelige områder, når du skal transportere materialer, proviant og andet frem og tilbage. Vi har flere forskellige typer terrængående trailere, der opfylder de fleste behov for transport. Du finder også  havevander til traileren, så det er nemt at vande uden at skulle udlægge rør eller vandtilslutning. Trailerne har en lastevne på 200-300 kg.
Manøvredygtig terrængående trailer
Du kan vælge trailer med to eller fire kraftige hjul, der kan køre på de fleste overflader, både når der er tale om utilgængeligt terræn eller mudrede eller glatte områder, hvor andre køretøjer kommer til kort. God manøvredygtighed betyder at det er nemt at komme rundt om forhindringer og parkere præcist, selv når pladsen er trang. De brede hjul betyder at trykket fordeles jævnt, så traileren ikke efterlader kraftige spor på græsplæner eller i skov, der helst skal stå uberørt. For ekstra stor terrænsikkerhed har vi også trailer med tvillingemonterede hjul.
Nem lastning og lodsning
En stejl tippevinkel og let tipning, enten ved håndkraft eller med hydraulisk fodpumpe, betyder at det er nemt at tømme ladet helt, også når det drejer sig om klistret lerjord eller fugtigt haveaffald, der ellers kan klæbe sig fast til ladet. Trailerne er udstyret med bagklapper, der enten kan fjernes helt eller klappes helt ned. Det giver mulighed for at køre med materialer i større længde end traileren, eller fjerne grene og lignende uden at skulle kappe dem for håndkraft først.

Læs mere..

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Ingen produkter i kurven