LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

SLAGLEKLIPPER

Er du landet på siden her, ved du sikker allerede godt, at der findes et væld af dejlige maskiner, der kan gøre anlægsarbejde meget mere overskueligt. Og hvorfor skulle du ikke benytte dig af det i dit daglige job?

Hos RC Holm er vi leveringsdygtige i næsten alt det, hjertet begærer inden for smarte landbrugsmaskiner, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder godt på vej.

Leder du efter en slagleklipper, er du kommet det helt rette sted hen.
Hvad er en slagleklipper?
En almindelig rotorklipper kan være rigtig god på flade, store arealer. Men hvad så, hvis dit terræn er mere ufremkommeligt? Så bør du overveje, om ikke en klipper med slagler skal med dig hjem.

Den er nemlig perfekt at slå græs med de steder, hvor en rotorklipper kommer til kort. Det kan eksempelvis være i rabatter eller andre steder, hvor der kan være risiko for at møde genstande, der ikke hører hjemme i naturen. Eksempelvis flasker eller andet skræl.

En klipper er god til disse områder på grund af sin opbygning med slagler, der er monteret på en vandret aksel.
Nu bliver det en anelse mere teknisk
Slaglerne er monteret forskudt på rækker, og det giver en komplet klipning af de arealer, der skal klippes. De er fastgjort med beslag, og den roterende aksel er monteret vinkelret på den traktor eller køretøj, der anvendes til at trække maskinen.

Når dit køretøj kører, roterer akslen og slaglerne skubbes udad. Sker det, at en slagle rammer en uheldig genstand, sker der oftest det, at den pågældende slagle falder af.

Du kan nemt skifte den ud med en anden.
Klip helt til hegn og andre flader
Slagleklipperen har den klare fordel, at den kan klippe græsset helt op til et hegn eller andre lodrette flader. Det kan den, fordi den er langt mindre end eksempelvis en skivehøster. Slaglerne gør den modstandsdygtig for de ting, der ikke naturligt burde befinde sig i naturen.

Derfor bliver dit arbejde ikke bremset, skulle du møde en dum genstand.
Dyk ned i en verden af tilbehør
En anden fordel ved at benytte en slagleklipper er, at der findes et væld af tilbehør. Derudover har mange af maskinerne en bagklap, der kan åbnes. Det er godt, hvis du kører i meget højt og vådt græs, der er vanskeligt at komme af med.

Det er altid muligt at købe nye slagler til din klipper her hos os. Derudover kan du tilkøbe et næsehjul, der fungerer som støttehjul. Det er desuden muligt at montere dine hjul både på siden eller bagpå. Det afhænger alt sammen af dit behov.

Spørg os endelig til råds.
Vælg maskine ud fra dit behov
Der er forskel på størrelser, når det kommer til de maskiner, du finder her på siden. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at have en nogenlunde idé om, hvilke områder klipperen skal anvendes på. Ved du det, kan du vælge din maskine ud fra det.

Ved du det ikke, hjælper vi dig gerne med at finde en klipper, der egner sig bedst til dig. Uanset hvad lover vi, du kommer i mål her hos os.
Har du brug for hjælp?
Ring til os på 86997314, hvis du har spørgsmål. Vi giver hellere end gerne en uforpligtende snak om dine ønsker. Du må også gerne sende os en mail på info@rcholm.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi lever af at levere gode løsninger til vores kunder. Og derfor gør vi os altid umage med at finde det produkt, der passer bedst til den enkelte kunde. Det gælder selvfølgelig også dig.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven