LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 20 KR

SUPPORT KL 8.30-15.30

(+45) 86 99 73 14

Flishugger/Løvsuger

Står du og mangler en flishugger, så kig på vores store udvalg fra tyske Bernards og italienske Negri. Vi har flishuggere i forskellige størrelser. Uanset om du mangler en til privat eller professionel brug, kan du finde en flishugger til formålet. De fleste af vores flishuggere har video demonstrationer, som du kan se for at blive klogere på hvilken model, du skal vælge. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken flishugger der matcher dine behov.

Vi kan tilbyde flishuggere, der kan tage alt fra 5 cm grene og op til 30 cm. Vores mindre flishuggere er perfekte til havebrug, da de er nemme at transportere og let kan køres ind i haven uden at skade terrænet. Vores mindre maskiner købes usamlet, men vi rådgiver og hjælper dig selvfølgelig gerne i gang. Vi tilbyder også at klargøre maskinen for dig, hvor vi både samler maskinen, fylder olie og benzin på og finjusterer tomgangen. Du modtager altså en efterprøvet maskine, der er fuldstændig klar til brug.

Vi sælger også flishuggere til professionelt brug med forskellige kapaciteter. Der findes både modeller, du kan spænde bag på bilen eller traktoren. Vi har modeller i flere forskellige prisklasser, så der er god mulighed for at finde en flishugger, der passer til dit budget.

Løvsuger

Er du træt af at se på nedfaldne blade, som dækker græsplænen til? Vi tilbyder en kombineret løvsuger og flishugger, der både fjerner løv og slår det til kompost. Løvsugeren kan tage både tørre og våde blade, og grankogler er heller ingen hindring. Løvsugeren kan hurtigt og nemt fjerne blade fra indkørslen og græsplænen. Udover at græsplænen ser pænere ud, får den også bedre vækstvilkår, når du fjerner afklippet græs og plantedele. Endnu en fordel er, at løvsugeren fjerner gemmesteder for skadedyr såsom dræbersnegle, som man gerne vil undgå i haven.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven