LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

MOTOR VANDRET

Hvad er en vandret motor?

En vandret motor har en horisontal akse – altså en akse, der ligger på tværs. Denne type motor kan anvendes på flere maskiner såsom havetraktor, sneslynger, med reduktionsgear til gokart, minigraver, fodremaskiner, både, pramme, staldkat, fræser samt mange flere. Motorerne fås fra 2,5 HK og helt op til 30 HK. Den vandrette motor fås både som benzin- og dieselmotor. Den findes i akselstørrelser på 1″ (25,4 mm) og 7/8″ (22,2 mm). Hos RC Holm finder du både Honda- og Loncin motorer med vandret aksel. Mange af vores motorer kan bruges som erstatning for Briggs & Stratton motorer (de kendes også som en B&S motor). Denne type er standard motor i mange havemaskiner og havetraktorer.

Loncin motor – et prisvenligt alternativ

I årevis har vi hos RC Holm forhandlet motorer fra Loncin. Men selvom Loncin er et stort og kendt brand i Asien, er der stadig mange i Europa, der ikke ved, hvad en Loncin motor egentlig er. Loncin er en kinesisk motorproducent, der producerer miljøvenlige motorer med lavere CO2 udslip til skarpe priser. I fleste tilfælde kan Loncin udføre samme stykke arbejde, som en Honda motor kan. Loncin er blot et billigere alternativ.

Honda motor

På det europæiske marked er Honda er en af sværvægterne, når det kommer til at producere kvalitetsmotorer, der kan klare enhver udfordring. Honda er anvendt på mange transportmaskiner og landbrugsmaskiner. Hvis du er på jagt efter en ny Honda motor, har vi den originale Honda GX motor fra 2 HK til 21 HK.

Høj service og hurtig levering

Er du tvivl om du hvilken type motor, der passer bedst til dit behov? Hos RC Holm er det vigtigt for os at yde en god service, og derfor sidder vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig på vej. Vi kan kontaktes på telefon 86 99 73 14 eller på mail info@rcholm.dk. I samspil med den gode service bestræber vi os altid på at sende din vare hurtigst muligt.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven