LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

MOTOR LODRET

Hvad er en lodret motor?

En lodret motor er en motor med en vertikal aksel – altså hvor akslen peger nedad. Denne type motor kan bruges på flere typer maskiner, herunder kan nævnes havetraktor, plæneklipper, sneslynger, gokart, minigraver, græsslåmaskine og fodremaskine.

Vores lodrette motorer får fra 2,5 HK og helt op til 30 HK. De findes i aksel størrelser på 1″ (25,4 mm) og 7/8″ (22,2 mm). Motoren fås både som benzin- og dieselmotor.

Ny motor

Er din havetraktors motor død? Starter motoren på din gokart kun hver anden gang? Der kan være flere årsager, til at du leder efter en motor. Fælles er dog, at det kan være en jungle at navigere i med de mange forskellige brands og typer af motorer. Hvis du er på udkig efter en lodret motor, har vi modeller med og uden elstart. Vi forhandler både motorer fra Loncin og Honda. Se vores udvalg her på siden, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Lodret motor fra Loncin

Det kinesiske Loncin er en motorproducent, som endnu ikke er så velkendt i Danmark. Hos RC Holm har vi forhandlet Loncin motorer i årevis med mange tilfredse kunder til følge. Producenten arbejder innovativt og producerer motorer med et lavt CO2 aftryk. Med en motor fra Loncin er kvaliteten er i top og prisen i bund. Den er især et populært valg til havetraktorer, men kan også bruges til et utal af andre formål. En Loncin motor kan erstatte de fleste mærker, eksempelvis: Honda GX motor, Kawasaki Motor, Brigss & Straton motor og Lombardi motor.

Honda – en motor med høj kvalitet

I en hektisk hverdag har du brug for en motor, der starter hver gang, du skal bruge den. Du har også brug for, at den har en lang holdbarhed og den nødvendige power, så den kan udføre jobbet uden problemer. Honda er en af de mest populære producenter og producerer motorer til den kræsne køber, der kun ønsker den absolut højeste kvalitet. Det er også grunden, til at Honda er den foretrukne motor blandt mange danskere. Vi forhandler Honda GXV motorer fra 2 HK til 21 HK.

Læs mere..
Ingen produkter i kurven