LEVERING I HELE EU
14 DAGES FULD RETURRET
FRAGT OP TIL 20 KG FRA 28 KR

SUPPORT RING

(+45) 86 99 73 14

LONCIN MOTOR

RC Holm A/S er eksklusiv distributør af LONCIN i Danmark .

Den 1-1-2019 trådte en ny emissionsnorm i kraft i EU. Alle motorer produceret efter denne dato, skal være EURO 5 godkendte ellers må de IKKE bruges i EU.

Alle RC Holm A/S motorer vil opfylde disse krav .

Loncin er en kinesisk motorfabrikant, der også producere generatorer, motorcykler og køretøjer i super kvalitet til gode priser. Med mange strategiske partnerskaber heriblandt forbindelsen til BMW, har den kinesiske virksomhed Loncin skabt sig et navn på den europæiske scene for motorer, ATV’er og motorcykler.

Det er det mest kendte mærke inden for motorbranchen i Danmark, som åbnede første gang i byen Chongqing i 1993. Loncin arbejder med innovative løsninger og skaber produkter af god kvalitet til forbrugervenlige priser. Derudover arbejder Loncin hårdt for at skabe motorer med lavt CO2 emission, og i deres samarbejde med  BMW  har de skabt en super fabriks kvalitet, som i dag bruges af mange anerkendte fabrikanter over hele verdenen bla, Toro, Stiga, Park, Atlas copco, Husquarna, John deer osv.

PASSER TIL MANGE MASKINER

Mange af vores kunder har glæde af Loncins motorer til havetraktorer, som loncin allerede levere til STIGA, VIKING, EMAK, TORO, HUSQUARNA, JOHN DEER og de fleste kinesiske producenter. Men de kan også fungere som motor til pladevibratorer, motorbøre, vandpumpe, højtryksrenser, avant, dumper, gocart eller industri.

Vores motorer fra Loncin passer til mange forskellige maskiner og kan udskifte de fleste mærker herunder Honda GX motor, Kohlar motor, Kawasaki motor, Robin motor, Robin Subaru motor, Briggs & Stratton motor, Lombardi motor, Hatzh motor og Yanmar motor.

Motorerne kommer i mange forskellige størrelser, og med hestekræfter der svinger fra 2,5 HK til 37 HK kan motorerne klare de fleste opgaver både store og små. Vores motor fås både med el-start og uden, og hvis du mangler olie til din motor, er vi også leveringsdygtige.

VI GIVER PERSONLIG VEJLEDNING

Hvis du ikke er sikker på, om vores motorer fra Loncin vil passe til din maskine, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vores dygtige medarbejdere står klar døgnet rundt til at give personlig vejledning og hjælpe dig med at finde et passende produkt. Du kan sende en mail på info@rcholm.dk eller ringe på telefon 86 99 73 14.

[[Robin – Mellemside]]

Læs mere..
Ingen produkter i kurven